ÖVERSIKT

Tack vare tilläggsprotokollet till samarbetsavtalet undertecknats mellan IEDE Business School (Huvudkontor Santiago de Chile) och universitetet i Lleida (Spanien), som den 2 februari 2010 i Chile får närvara Doktorsprogrammet vid universitetet, studier kulminerade i försvaret av doktorsavhandling vid huvudkontoret för den spanska universitetet. Detta program syftar till att bidra till utveckling och fördjupning av kunskaper och färdigheter av chilenska studenter som får erkännande av en examen, giltigt European Higher Education Area bifogas automatiskt i 47 länder.

Universitetet i Lleida Jag har över 700 år skapades ursprungligen av Bull Hans Helighet påven Bonifatius VIII, utfärdat i Rom den 1 april i år 1297 och därefter av Real Privilege SM El Rey Don Jaime II, beviljade i Zaragoza den 1 September 1300. Universitetet med ca 10.000 studenter är offentlig och ligger i staden Lleida, med över 135.000 invånare, är huvudstad i provinsen och i den autonoma regionen Katalonien, och dess influensområde än 200.000 invånare, som ligger cirka 160 km. av staden Barcelona och ca 450 km. de Madrid. De rättsliga regler som gäller för detta program är kungligt dekret 1393/2007 av den 29 oktober 2007 (officiella tidningen nr 260, daterat 30 oktober 2007), vilket ger ledningen av officiell universitet och upphävande RO RO 55/2005 och 56/2005 (med förbehåll för den övergångsperiod fram till 2015) och kungligt dekret 99/2011, av den 28 januari, med vilket de officiella läror Doktorsexamen (BOE av den 10 reglerade Februari 2011).

MÅL

Forskarutbildningen har utarbetats utifrån följande mål:

 • Erbjud ett doktorandprogram av akademisk excellens och kvalitet inom det europeiska området för högre utbildning, i staden Santiago de Chile.
 • Skapa en intellektuell forum för analys, diskussion och forskning om ämnen som rör företagsekonomi och nationalekonomi, i både den privata sektorn och regeringen.
 • Generera vetenskapliga och informativ kunskap från partnerskapet mellan akademiker och doktorander genom färdigställande och publicering av empiriska studier av intresse i den nationella, Latinamerika och / eller andra ekonomier fält.
 • Bilda en grupp av forskare som kommer att lösa brist på läkare i landet och är förare av organisatorisk förändring i de professionella och akademiska områden.

PROFIL TITULADO

Den student som uppnår doktorsexamen från University of Lleida kommer topp befintliga akademisk examen inom området för högre utbildning, som gör det möjligt:

 • Validera din förmåga att utveckla vetenskaplig forskning inom området GD Näringsliv.
 • Att kunna höja flera forskningslinjer och hur man ska hantera dem.
 • Maste de metoder för forskning, modellering och analys som kommer att göra de nödvändiga kontraster i en forskningsprocess.
 • Samarbeta på forskargrupper inom området specialisering och även i ett tvärvetenskapligt område.
 • Nå en nivå på djupet i ämnet under utredning kan visa en intensiv undervisning.

VIKTIGA EGENSKAPER

 • Spanska titel genom University of Lleida
 • Erkänts av Europeiska området för högre utbildning, automatiskt giltiga i 47 länder som ansluter sig
 • Gästprofessorer från University of Lleida
 • Tillgång till virtuellt bibliotek.
 • Exklusiv tillgång till EBSCO databas där du hittar papper och vetenskapliga artiklar med anknytning till programmet.

Profil rekommenderas:

Proffs som, å ena sidan, vill fördjupa och förbättra sina kunskaper i vetenskaplig forskning inom området affärs, dels för att få ut det mesta som befintliga akademisk examen i utbildning.

Program undervisas på:
Spansk
Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum