Read the Official Description

Graduate Degree Program i elektroteknik och elektronik Engineering har etablerats med en vision att introducera innovativa produkter kan bara uppnås genom specialisering och genom att kombinera kreativitet och teknisk erfarenhet. Detta program är organiserat för att ge studenterna möjlighet att specialisera sig inom signalbehandling, energisystem, tillämpad elektromagnetik, kraftelektronik och styrsystem.

Programmet syftar till att ge eleverna färdigheter att tillämpa avancerad kunskap om matematik, naturvetenskap och teknik speciellt för att lösa komplexa problem inom sitt specialiseringsområde, att driva och genomföra tvärvetenskapliga studier och att arbeta med andra i professionella och sociala miljöer och att organisera och delta kreativt och integrerat designaktiviteter effektivt.


Programstruktur/>


Ph.D.: s första år Programmet består av kurser, följt av ett års förberedelse för doktorsexamen. Efter godkänd tentamen ska studenten börja skriva sina avhandlingar, för en total forskningstid på två år./>


Inresa kvalifikation/>


Examensbevis (eller högre) BSC och MSc (med avhandling) grad ska erhållas ett av följande program:/>

Elektroteknik, Elektronik, Elektronik, Elektronik, Kommunikation, Kommunikation och Kontroll), Biomedicinsk, Bioengineering, Mekatronik, Dator, Programvara, Energi, Mekanisk och annan teknik och fysik, Kemi, Biologi, Biokemi, Molekylärbiologi, Genetik , Statistik, matematik, datavetenskap eller liknande avdelningar.

Min. Graduation Degree bör vara: 3.00 / 4.00 GRE (Ny): Min. 153, GRE (gammal): Min. 680 eller GMAT: Min. 500

Ingångskvalifikationsdokumenten accepteras på följande språk: engelska / turkiska.

Ofta kan du få ett lämpligt transkript från din skola. Om så inte är fallet behöver du officiella översättningar tillsammans med verifierade kopior av originalet.


Språkkrav/>


engelsk/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Andra krav/>

  • Minst 1 referens (er) måste tillhandahållas.
  • Ett motivationsbrev måste läggas till i din ansökan.
Program taught in:
Engelska
Yasar University
Last updated March 7, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 år
Full-time
Pris
12,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum