PHD i klinisk fykologi - LIU Brooklyn

Long Island University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PHD i klinisk fykologi - LIU Brooklyn

Long Island University

Handla om

"Doktorand och fakultet på LIU Brooklyn campus är svåra på jobbet i sin forskning, kliniska erfarenheter och akademiska kurser, men du kommer inte att höra avskyiga fotspår och hörde röster när du närmar dig psykologiska avdelningen på 8: e våningen. Går igenom de lätta trädörrarna i LIU Clinical Psychology-programmet, hälsas du av moderna glasväggiga rum, mjuka lampor och studenter samlade på soffor på soffor i tankeväckande och engagerad konversation. Det är de saker som du kan förbise vid första anblicken - en fakultets hand på en elevs axel som ger råd om en undersöknings forskningsdesign. en andraårsstudent pekar över statsboken för en förstaårsstudent som förklarar en dataset; ett vänligt skämt och nudge passerade mellan professor och akademiker assistent som de byter morgon hälsningar. Som forskarstuderande i LIU-samhället, skiljer dessa stödjande relationer programmet på spännande sätt. Konkurrenspressen bland kamrater är obefintliga; i stället är en atmosfär född av gemensamma mål, samarbetande arbete och vård, eftersom studenter och lärare driver sig mot excellens som forskare och kliniker. "- En doktorand

Ph.D. Program och Psykologiska institutionen ligger på 8: e våningen i Humanistiska byggnaden på Brooklyn campus i en serie kontor, konferenslokaler och en studentstudio. Avdelningen har också en dedikerad serie av forskningslaboratorier på 6: e våningen. Besökare på campus och Ph.D. Programmet kommenterar ofta sitt attraktiva utseende. På första våningen i Humanistiska byggnaden finns ett konstgalleri och Kumble Performing Arts Theatre. Humanistiska byggnaden upptar ett hörn av den anlagda innergården på Brooklyn campus och erbjuder studenter en plats för kontemplation inom det livliga stadsområdet Brooklyn. Campus ligger en kort tunnelbana från Manhattan.

Psykologiska Tjänster Centrum för Ph.D. Programmet ligger på femte våningen i Pratt-byggnaden. Centret erbjuder psykologiska tjänster till Brooklyn campus grundutbildning och examen studentkropp och är bemannad av Ph.D. elever som arbetar under överinseende av klinisk fakultet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 28, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - New York, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - New York, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan