Lärande Och Undervisning (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Lärande Och Undervisning (Ed.D.)

University of San Francisco - School of Education

Learning and Instruction Institutionen erbjuder spännande och unika program på doktorandnivå.

Lärande och undervisning är att tillämpa psykologiska principer och begrepp för att lösa problem inom utbildnings inställningar. Individuella skillnader, kognitiv och social utveckling, lärande och motiverande teori, verktyg för utformning, klassrumsundervisning och förvaltning, och bedömning är vanliga frågor som tas upp i programmet.

Lärande och Undervisning Doktorsprogram (Ed.D.)

Tillämpa forskning och pedagogisk psykologi till olika lärmiljöer.

Besök vår hemsida här för att läsa mer om det här programmet Programmet ger yrkesverksamma med forskning färdigheter och centrala innehåll att använda och bidra till kunskapsbasen inom lärande och undervisning. Med den senaste tekniken för att hjälpa till instruktions leverans och support, fokuserar kurser på elever och lärande, instruktions inställningar, forskning kompetens och specialundervisning. Det finns också en möjlighet att få en koncentration i specialpedagogik eller en koncentration i digital teknik för undervisning och lärande (nio poäng).

"Jag tror det första man lägger märke när deltar USF är en känsla av gemenskap. Professorerna är verkligen intresserade av varje elevs lärande, vilket innebär ett program som innehåller stringens och omtänksam. Små undervisnings-check, kunniga professorer-check, en inlärningsmiljö som främjar globalt tänkande-check. Enligt min mening har USF allt !. "

-KAREN SANFORD, Student EDD

Behörighet

  • Avslutade ansökan online med återbetalas $ 55 ansökningsavgift.
  • En uppsättning av inofficiella avskrifter från varje universitet / högskola tidigare deltagit. För amerikanska sökande skall graden vara från ett regionalt ackrediterade universitet / högskola. En sökande med en väntande grad måste ge den officiella kontrollen av förväntad grad färdigställande från institutionens registrator eller skolledare. En grundexamen är skyldig att tillämpa på ett masterprogram. En magisterexamen krävs för att ansöka om ett doktorandprogram. Observera: Om medgav måste du lämna in officiella avskrifter innan inskrivning.
  • MA och Credential sökande: Minst GPA på 2,75 - Doktors sökande: Minst GPA på 3,0 från en forskarutbildning - Två aktuella, undertecknat rekommendationsbrev, notera lämplighet för examen arbete.
  • Aktuellt resumé.
  • En avsiktsförklaring

Doktorand sökande måste också lämna in:

  • MA uppsats (utdrag eller fullständig kopia) eller avancerad nivå papper.
  • Officiella poängen för antingen Graduate Record Examina eller Miller Analogier Test (MAT). Provresultat skall skickas direkt till USF av utbildningsnämnden Testing Service (GRE) eller Psychological Corporation (MAT). Inga kopior av resultaten kommer att accepteras. Scores ska ha tagits inom de senaste fem åren.

Finansiella resurser

Federalt stöd, tillstånd, och universitetsresurser finansiella finns som stöd till nyantagna och nuvarande USF School of Education studenter.

För att kompensera kostnaderna för forskarutbildningen undervisning, många School of Education kurser som erbjuds under sen eftermiddag och kväll, och / eller på alternerande helger. De flesta elever tycker att de kan upprätthålla ett heltidsjobb samtidigt som du tjänar deras referens, master-eller doktorsexamen. Men om ditt program kräver att du tillbringa tid i ett klassrum (dvs. elev undervisning) eller att slutföra en fältarbete eller praktik erfarenhet, kommer dessa åtaganden störa en normal arbetsdag.

Besök vår hemsida för att läsa mer om finansiella resurser för detta program

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
5 år
Heltid
Price
Pris
1,270 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - San Francisco, Kalifornien
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Price
per kredit