Internationell forskarutbildningen för vetenskap och teknik på miljöområdet

National Central University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationell forskarutbildningen för vetenskap och teknik på miljöområdet

National Central University

Att möta de nya utmaningarna i förorening av luft, mark och vatten beror på den miljöförändringar och global uppvärmning, är vårt program för att ge de studerande med fantastiska förmågor i problemanalys och lösa regionala och globala frågor; oberoende nytänkande, planering och genomförande av projekt; beslutsfattandet, tvärvetenskaplig samordning och internationell kommunikation.

UST - Internationell Doktorsprogram i miljövetenskap och teknik (UST-EST) kommer att ge den mest avancerade forskarutbildningen program i tvärvetenskaplig miljöforskning från global skala till molekylär nivå. Alla kurser kommer att ges på engelska av en grupp framstående forskare med ytterligare skillnaden att ge en oöverträffad kinesisk-talande omger och inlärningsmöjligheter. För att säkerställa den mycket tvärvetenskapligt karaktär miljöstudie, kommer alla första årets studerande ta nybörjar kurser relaterade till de fyra viktigaste frågorna, det vill säga, hälsovetenskap, fysikalisk kemi, teknik och fjärranalys, innan han flyttade till specialiserad forskning .

UST-EST Programmet ger också en unik möjlighet att gå samarbetsprojekt i olika UST campus, antingen nationella eller internationella arenor. Räkna tillsammans har UST etablerat bilaterala vetenskapliga partnerskap med akademiska institutioner i USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Japan, Singapore, Hong Kong, Malaysia, Indien, Vietnam, Kanada, Sydkorea, Dominica Republic, och Island, bara för att nämna få. För multilaterala samarbeten, är Taiwan en nyckelspelare till sju Sydostasiatiska Studier (7-SEAS) Projekt och den främsta drivkraften för den kosmiska meteorologi Satelliter Mission.

UST-EST forskarutbildningen är därför väl förberedda att träna nästa generations ledare i studien, kommunikation och hantering av kritiska frågor i miljöförstöring och klimatförändringar. Kom med!

Antagning

Studenter måste fylla sin utbildningen inom 2 till 7 år. Minst 18 hp varav de obligatoriska kurser och seminarier krävs. Eleverna ska vara kvalificerade för undersökning för doktorander. Andra regler som inte ingår här bör följa de krav som universitetet och undervisningsministeriet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan