Read the Official Description

En doktor i filosofi är den högsta akademiska kvalifikationen som du kan uppnå. Att ha en doktorander skiljer dig åt: inte bara som ett akademiskt excellensmärke, men det visar också att du har ambitionen, drivkrafter och färdigheter som behövs för att lyckas till och med de tuffaste intellektuella utmaningarna. Ph.d.-programmet (Business) på Sunway University Business School ger studenterna möjlighet att utveckla en djupgående förståelse av verksamheten i framkanten av sin valda disciplin. Universitetet har ett dedikerat team av akademiker att mentorera dig på din forskningsresa. Vi har aktiva forskare inom redovisning, aktuarstudier, affärsjuridik, ekonomi, finans, ledning och marknadsföring. Doktorandens ämne är för dig att bestämma, så du kan vara säker på att du kommer att begå dig åt något som du verkligen kommer att tycka om att studera. Du kan till och med välja att driva ett ämne där du för närvarande bedriver forskning inom din arbetsplats, i vilket fall din doktorand också kan vara direkt relevant för din nuvarande anställning.

Vår doktorsexamen gör det möjligt för dig att kritiskt analysera nuvarande kunskapsnivå och utveckla nya idéer för att fördjupa både teori och praktik inom ditt utvalda affärsområde. Du kommer att använda det bästa i metodologiska mönster för att utforska och / eller testa dina idéer. Genom din forskning kommer du att utforska nya kunskapsgränser som du kommer att diskutera och dela med dina kamrater genom akademiska och professionella nätverk, seminarier och till och med publikationer. En del av en elitgrupp av respekterade forskare, du kommer att vara aktivt involverad i att främja vetenskapliga, tekniska, sociala och kulturella framsteg, samtidigt som du skapar affärs-, juridiska och samhälleliga gränser.

Våra doktorander är välutrustade med nödvändig kunskap, färdigheter och personliga egenskaper för att utföra oberoende forskning inom sitt specialiserade verksamhetsområde.

intag

Januari, mars, juni

Varaktighet

  • 2-6 år (heltid)
  • 4-8 år (deltid)

Karriärmöjligheter

Doktorander är högutbildade specialister inom sina områden. De kan komma in i karriär inom akademin, forskning, konsultation samt bedriva specialistroller, till exempel analytiker inom investment banking.

Programstruktur

Studenter som bedriver doktorandprogrammet ska genomföra en fördjupad studie om ett visst forskningsämne, vars resultat ska lämnas in i form av en avhandling. Avhandlingen måste försvaras i en muntlig tentamen, kallad viva voce. Förutom avhandlingskomponenten ska studenten ta ett (1) revisionsämne, nämligen Forskningsmetodik, för att öka sin kunskap i forskning. Granskningsämnet är inte betygsatt, men måste genomföras med framgång. Kandidaterna är också skyldiga att delta i akademiska aktiviteter, som workshops, seminarier, konferenser och samtal i olika studier, för att förbättra deras kunskaper, färdigheter och erfarenheter.

Ingångskrav

En magisterexamen eller motsvarande inom näringsliv eller andra områden som är nära relaterade till det avsedda forskningsämnet.

Engelska språkkrav

  • IELTS 7,0;
  • TOEFL 100 (internetbaserad);
  • PTE Academic 70 övergripande

Kandidater som har fullgjort en magisterexamen eller motsvarande på engelska skulle ha uppfyllt språkkraven.

Program taught in:
Engelska
Last updated January 30, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Jan. 2019
Duration
2 - 8 år
Part-time
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum