Filosofie Doktor I Elektroteknik (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Filosofie Doktor I Elektroteknik (Ph.D.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

6

Programöversikt

Studenter inom forskarutbildningen i elektroteknik forskar inom en rad olika områden med institutionens världsklass fakultet. Eleverna kan välja mellan följande sex fokusområden: kommunikation och nätverk; elkraft och energi; elektromagnetism, strålnings system och mikrovågsteknik; mikroelektronik och VLSI-system; och signal- och bildbehandling, system och kontroller.

Erbjuds genom Institutionen för elektro-och datorteknik (ECE), MS och Ph.D. program i elektroteknik är utformade för att hjälpa eleverna att förstå och tillämpa principerna för elektroteknik till kommunikation, kraft och energi, och mikro- och nanoelektronik. Lärare och studenter forskning inom områden såsom trådlösa / mobil kommunikation, mikro-elektromekaniska system, magnetiska och fjärranalys.

Eleverna väljer från fem fokusområden:

 • Tillämpad elektromagnetism
 • Kommunikation och nätverk
 • Elkraft och energi
 • Elektronik, fotonik och MEMS (VLSI system och mikroelektronik)
 • Signal- och bildbehandling, system och kontroller

Filosofie doktor i elektroteknik (Ph.D.)

7
 • Kredit timmar (för dem med en magisterexamen): 30
<li><strong>Kredit timmar (f&ouml;r dem utan en magisterexamen):</strong> 54</li> <li><strong>Varaktighet:</strong> 4-6 &aring;r</li> <li><strong>&Ouml;vriga krav:</strong><ul><li><strong>Seminarium krav:</strong> Eleverna m&aring;ste presentera en avdelnings seminariet exklusive avhandlingen f&ouml;rsvar, innan examen.</li> <li> <strong>Colloquium krav:</strong> Eleverna m&aring;ste registrera sig f&ouml;r nollkredit symposium kurs och uppfylla kravet genom att delta fem avdelnings sponsrade seminarier, workshops, eller symposier.</li>

</ul><img class="image-element" src="//www.masterstudies.com/element_db/28/28544_hero-5478.png" alt="5" title="5"/><h2>Fokusomr&aring;den</h2>

Kommunikation och nätverk

Fakultet inom detta område är involverade i forskning om ämnen som trådlös kommunikation och nätverk, datacenter nätverk, nätverksoptimering och optiska nätverk. Klicka på en fakultetsmedlem namn att lära sig mer om deras specifika forskningsintressen.

Elkraft och Energi

Fakultet inom detta område är involverade i forskning om ämnen som tillförlitlighet av förnybara energikällor för elproduktion, stabilitet mikronät integreras i stora verktyg kraftsystem och it-säkerhet för den elektriska kraftnät med internetsammankopplingar.

Electro, Strålning Systems, och mikrovågsteknik

Fakultet inom detta område är involverade i gruppantenner, mikrovågsugn fjärranalys, vågutbredning och kanalmodellering, beräknings elektromagnetiska, magnetiska och nanooptik.

Elektronik, fotonik och MEMS

Fakultet inom detta område är involverade i forskning om ämnen som design och modellering av elektroniska och nano anordningar och system, mikroflödessystem enheter integreras med elektroniska apparater, utformningen av mikroelektromekaniska system (MEMS) för sensorer och RF-MEMS-enheter, mikro- och nanoelektroniska kretsar med tillämpningar på sensorer och biosensorer, och tekniker för att utveckla CMOS integrerade sensorer och deras gränssnittskretsar som använder analoga och digitala kretsar.

Signal- och bildbehandling, system och kontroller

Fakultet inom detta område är involverade i forskning om ämnen som signalbehandling för kommunikation och akustik, datorseende och multimedia bearbetning, medicinsk bildbehandling och mönsterigenkänning, komplexa system analys och design, och systemidentifiering och kontroll.

Ph.D. antagning krav

De sökande måste lämna följande material för att komma ifråga för antagning till ett masterprogram på SEAS. Allt material utom provresultat måste laddas upp till den elektroniska ansökningsblanketten:

Webbanmälan

Avskrifter

 • Skannade kopior av inofficiella transkript krävs från alla högskolor och universitet deltog, även kredit har intjänats; Programmet avslutades inte; eller kredit visas som överföring kredit på en annan utskrift.
 • Se till att alla utskrifter är ordentligt skannas och bifogas ansökan online. I annat fall kommer de sökande får meddelanden som begär läsbara transkript, vilket kan fördröja översyn av deras ansökan.
 • Skicka inte skicka officiella utskrifter om du uppmanas att göra det av en SEAS antagning officer. Antagning beslut grundar sig på inofficiella transkript.
 • För internationella sökande, se ytterligare krav för att fästa utländska transkript till ansökan online.

GRE poäng

 • Graduate Records Examination (GRE) som krävs av alla sökande, med undantag för dem som ansöker om en kombinerad femårigt program.
 • GRE poäng skall skickas till institutionen nummer 5246 genom Educational Testing Service (ETS).
 • Det finns inget minsta poäng som krävs på GRE för antagning. Men de sökande uppmanas att göra mål i den 90: e percentilen av den kvantitativa delen av examen för att anses vara konkurrenskraftig. Att se genomsnittliga GRE poäng från den senaste inkommande klass, besöka Graduate Student Profil.

Kunskaper i engelska examen poäng (internationella sökande)

 • Internationella sökande som inte fått en examen från en institution som ligger i USA eller engelsktalande land måste också lämna betyg från TOEFL, IELTS eller PTE Akademiska tentor.
 • Vänligen se den internationella Antagnings avsnitt för information om engelska examen poängkrav och skicka poäng till GW.

Rekommendationsbrev

 • Minst tre (3) rekommendationsbrev krävs för att lämnas in tillsammans med ansökan online.
 • Minst en rekommendation bör vara från en rådgivare och / eller fakultetsmedlem (s) vid den institution som du tjänat din högsta grad.

Statement of Purpose

 • Ansökningarna ska omfatta en uppsats av 400-600 ord som tydligt anger deras syfte att genomföra forskarutbildningen vid Washington University George; förklarar sina akademiska mål, forskningsintressen och karriärplaner; och diskuterar relaterade kvalifikationer inklusive college, professionell och samhällsaktiviteter, liksom andra betydande prestationer inte redan nämnts.
 • Det är starkt uppmuntras att essäer hålla sig inom 600 ord gräns. Medan de sökande inte straffas för att lämna längre essäer, koncisa essäer är mer effektiva i att visa en sökandes motivation.
 • Den Statement of Purpose måste skrivas av sökanden. Alla uppsats visar sig ha skrivits av någon annan än sökanden, eller plagieras från andra publicerade material, kommer att dras tillbaka från övervägande.

Resumé / CV

 • En aktuell CV eller meritförteckning (CV) ska laddas upp med den elektroniska ansökan.
 • Om du har publicerat artiklar i fackgranskade publikationer, var vänlig och inkludera dem som en hyperlänk.

Ph.D. de sökande måste också visa följande krav för att komma ifråga för antagning:

 • En kandidat- eller magisterexamen i ett lämpligt område från en ackrediterad institution
  • Om sökanden har erhållit en magisterexamen, en minsta medeltalet på 3,4 (på en skala från 4,0) krävs.
  • Om sökanden endast har erhållit en kandidatexamen, måste det minsta medeltalet vara en 3,3 (på en skala från 4,0).
<li>Identifierade en till tre hav l&auml;rare vars forskning intressen b&auml;st matchar deras egen och notera detta p&aring; ans&ouml;kningsblanketten.</li>

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 - 6 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Washington, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates