Read the Official Description

Möta utmaningarna ATT VARA
Nya ledare
ATT NÅ
Framgång och beständighet
DITT FÖRETAG

Syften

  • Utveckla ledaregenskaper i sammanhang med hög mångfald och multikulturella affärsmiljöer, som kräver ledare att omdefiniera sin roll och att ompröva sina drivmetoder från andra konceptuella och operativa ramar.
  • Ge självdiagnosverktyg för att upprätta handlingsplaner för kontinuerlig förbättring i sin roll som företagsledare, så att en progressiv och systematisk inkorporering av ledarförmåga, som gör det möjligt för dem att optimera sina resultat och de företag som de leder.
  • Införliva kommunikation och mänskliga färdigheter talent management, vilket gör det möjligt att öka produktiviteten i lagarbete och samtidigt öka graden av engagemang människor positivt påverka förarna av klimatundersökningar, förbättra uppenbart dess resultat.
  • Utveckla färdigheter i digital produktivitet, både för sig själv och för hans lag, lyckas införliva effektiva verktyg för att uppnå en verklig gemensamt arbete, även i miljöer som påverkas av virtualitet lag.
  • Lär dig grundläggande praxis coaching, både lednings- och ontologiska, så att dess effektiva medlemmar av hans team ansökan att verka på utveckling och därmed på prestationer och resultat av var och en av sina anställda.
  • Optimera förhandlingsteknik, som gör det möjligt att etablera win-win relationer med sin omgivning, samt verktyg för att hantera ojämlika förhandlingar i globaliserade miljöer och för att lösa konflikter på ett effektivt sätt.

mottagare

Chefer med minst erfarenhet av 3 år i ledande befattningar, som har personlig laddning och syftar till att utveckla både sina personliga ledarförmåga, som hans team, fråga om att optimera resultatet av ditt företag.

Läroplan

  • Självförvaltning · 40 timmar.
  • Talent Management · 30 HS.
  • Gemensamt arbete UTRUSTNING · 30 timmar.
  • FÖRHANDLINGAR FRAMGÅNGSRIK och tvistelösning · 30 timmar.

Certifiering

University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, tilldelas Specialization Certificate i Ledarskap (^) som uppfyller kraven för programmet tillsammans.

Dessutom PMI PDU bidrag för de studenter PMP certifierade för att förlänga deras yrkescertifiering.

(^) Certifikat fortbildning, vilket inte bevisa titel eller grad, skall utfärdas i USA.

Metodik

ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av kunskaper till arbetsplatsen med ett praktiskt förhållningssätt; utvecklat en interaktiv virtuell gemenskap med ett klassrum tillägg.

För att stärka retention och tillämpbarhet en digital och styrelse, baserat på matematiska modeller som gör det möjligt att uppleva och spela situationer inom näringslivet, där besluten fattas och deras inverkan kontrolleras på en intensiv användning av simulatorer är klar lekfull miljö.

Utvärderingsprogrammet består av flervalsfrågor tester i online-läge, integrativ fall och praxis med en simulator som är registrerad i den virtuella gemenskapen.

Programmet stöds av kompletterande litteratur skriven av lärare ADEN att deltagarna levererade.

Program taught in:
Engelska
Spansk
Denna kurs är
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
130 Öppettider
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019, Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019, Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum