Engd tillverkningsteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Engd tillverkningsteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Ingenjörsutbildningen (EngD) är ett alternativ till den traditionella doktorn. Det är närmare relaterat till industrins behov och ger en mer yrkesexamen. Det uppmuntrar utvecklingen av innovativt tänkande samtidigt som man tar itu med verkliga industriproblem.

Forskning inom fakulteten fokuserar på utveckling av innovativa säkra och hållbara teknologier inom tillverkning, skörd och bevarande av resurser.

Varje doktorand har en huvudvetenskaplig handledare och minst en ytterligare handledare. Regelbundna formella övervakningsmöten, vanligtvis en gång i månaden, kommer att äga rum med en eller båda dina handledare. Vi tillhandahåller också akademiska doktorander och studenter PGR-reps som är tillgängliga om du har en fråga om förfaranden som rör forskning, är oroade över dina framsteg eller tillgängliga faciliteter. Alla doktorander är inskrivna i teknisk utbildningsprogrammet, detta är ett strukturerat utbildningsprogram som bygger på formella externa ramar som Joint Skills Statement, Research Development Framework (RDF) och Forskningsrådets vägledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har erkänt vårt fakultetsprogram som en branschledande standard för forskarutbildning och -utbildning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 24, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
4,300 GBP
HEU Avgifter: £ 4 195 / Internationell Avgift: £ 20 070
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Nottingham, England
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Storbritannien - Nottingham, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan