Läs den officiella beskrivningen

Vårt akademiska program, som godkändes genom resolution 19693 av den 28 september 2017, syftar till att utbilda forskare med gedigen teoretisk och metodologisk kunskap för att tolka de kommunikativa problemen i det nuvarande sociala sammanhanget. Vårt program är avsett för universitetsprofessorer och forskare från olika kunskapsområden, främst samhällsvetenskapliga och humanistiska vetenskaper, i syfte att öka förståelsen för nya och avancerade forskningstekniker, idéer och tillvägagångssätt relaterade till kommunikationsområdet.

Programmet betonar studien av omvandlingarna av den kommunikativa miljön som en produkt av teknisk utveckling.

Forskningslinje

Kommunikation i organisationer

Analysera de modeller, dynamik, logik, processer och kommunikationsutmaningar som företag, offentliga, civila, solidariska och virtuella organisationer står inför på lokala, regionala och internationella arenor, efter det kommunikationsekosystem som har upprättats de senaste åren och där intressegrupper, offentliga och medborgare deltar aktivt.

Journalistik, kultur

Undersök cirkulationslägena för journalistiska meddelanden samt de sociala och kulturella omvandlingar de producerar. På samma sätt kommer denna rad också att adressera ändringar i rutinerna för meddelandeproduktion och i mottagningsområdena.

Språk, berättelser

Undersök de olika kommunikativa meddelandena för att hitta mönster, estetik och de identiteter de definierar, förutom deras tolkning av publik, kritiker, experter och artister.

Kommunikation, media

Analysera de socio-politiska förändringarna i det nuvarande sammanhanget från de möjligheter som medieekosystemet erbjuder när man bygger den offentliga arenan.

Kommunikationsteorier

Fråga och diskutera de teoretiska begreppen formulerade för kommunikation om sina olika och täta dimensioner: offentliga, politiska, audiovisuella och organisatoriska.

Curriculum

112502_Curriculum.png

Undervisning och övriga kostnader

  • Registrering: $ 145.000 COP / 41 USD cirka
  • Undervisning i Colombianska pesos (COP): 104.145.000 USD. Ungefärligt belopp i US-dollar: 32.543 USD

* Alla belopp i dollar är ungefärliga värden. Beloppet beräknas enligt dagens valutakurs.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad March 21, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
4 år
Deltid
Pris
104,145,000 COP
Deadline
Juni 15, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Juli 31, 2023
Sista anmälningsdag
Juni 15, 2019

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juni 15, 2019
Slutdatum
Juli 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación