Doktorsexamen i integrerad och transpersonell psykologi

Allmänt

Programbeskrivning

Doktorsexamen i integrerad och transpersonell psykologi

Vårt integrerade och transpersonella psykologi-program är ett av de få i världen som erbjuder en online-doktorand i helhetsperspektiv i psykologi. Vårt program är också unikt i sitt forskningsorienterade tillvägagångssätt dedikerade till systematisk kunskapsbyggande och utveckling av fältet.

Hela människans psykologi utökar horisonten av konventionell västerländsk psykologi för att inkludera mystiska och andliga tillvägagångssätt som förvandlar människans medvetande. Den betraktar också psykologi som en del av en omfattande ram som omfattar levande system av kropp, samhälle, samhälle och världen som sammankopplade utvecklingsprocesser i en levande andas kosmos. Ur det här perspektivet kan vetenskapligt arbete genomföras med lika noggrannhet som vanliga metoder, men det blir möjligt att fråga nya och övertygande forskningsfrågor som ligger nära hjärtat av vad det är att vara mänsklig.

Om programmet

Doktorsexamen är för yrkesverksamma som vill förbättra sina uppgifter, odla ny mening i sitt arbete, fördjupa sina färdigheter eller bidra till att forma sina specialområden. Det är också för studenter som vill ha en bredd av kunskap som underlag för undervisning, rådgivning eller arbete med enskilda personer. Programmet är kopplat till ett planerat forskningslaboratorium för holistisk neurovetenskap, en peer-reviewed akademisk tidskrift som delvis produceras av studentinterns, och ledande forskare på området som är lediga för studieforskning.

Programmet, som är strukturerat för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma, erbjuds i ett onlineformat. Två gånger om året möter studenter och fakulteter för bostadsintensiv i San Francisco Bay Area.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Läs mindre
San Francisco