Den filosofiska fakulteten vid universitetet i Hradec Králové erbjuder en doktorsexamen Grad som kan bedrivas i heltidsstudie. Ph.D. Programmet är utformat för studenter som har erhållit en magisterexamen i filosofi och relaterade studiediscipliner.

dc

Vad handlar filosofi om?

Ph.D. Studie i filosofin syftar till att ge högkvalitativ utbildning och forskarutbildning inom modern filosofi, med särskild inriktning på samhällsvetenskapens filosofi. Ph.D. studie är utformad för studenter med en magisterexamen i filosofi eller relaterade discipliner.

utexaminerade

De utexaminerade kommer att vara professionellt och också språkligt fullt förberedda för oberoende vetenskaplig forskning och undervisning, för arbete i offentliga institutioner, media, icke-statliga organisationer.

Finansiella villkor

En privat betalande Ph.D. Studenten betalar 3 000 euro per år, vilket kan delas upp i högst två delbetalningar (den första avgiften på minst € 1 500 betalas i slutet av november, den andra avgiften ska betalas senast i slutet av mars) .

Under vissa förutsättningar är det möjligt att få rätt till ett månatligt stipendium på 430 euro.

Dessa villkor är följande:

  • För den första studietiden: sökanden måste godkännas och anmälas till ett studieprogram och filialstyrelsen ska bedöma doktorsexamen. avhandlingsprojekt som det bästa eller näst bästa från alla godkända projekt (endast 2 sökande varje år får stipendium).
  • För den andra studietiden: senast i slutet av januari av respektive läsår, doktorand Studenten måste lämna sin individuella studieplan (ISP), som omfattar tidsplanen för genomförandet av tentamina, krediter och publikationsverksamhet.
  • För varje ytterligare studieperiod: Det är nödvändigt för doktorsexamen elev att följa med sin egen internetleverantör. Denna överensstämmelse övervakas regelbundet av filialstyrelsen.
  • Ett viktigt villkor för att behålla stipendiet är också aktivt för föräldraavdelningen och fakulteten (t.ex. deltagande i konferenser, undervisning etc.).

gj

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University of Hradec Králové, Philosophical Faculty »

Senast uppdaterad December 17, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
- per år.
Deadline
Efter plats
Efter datum

Philosophical Faculty

Welcome to UHK