Doktorsexamen i företagsekonomi

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Ta din karriär till nästa nivå och bibehålla en hälsosam balans mellan arbete och privatliv!

Utmanande, flexibel och global

En doktorsexamen från Europa med tonvikt på företagsforskning och dess tillämpning inom branschen.

Att få den eftertraktade doktorsexamen från ett ansedd universitet är en dröm för många yrkesverksamma! Detta kräver engagemang och engagemang för att fatta ett av de viktigaste besluten i livet. DBA-programmet är en fullständig doktorsexamen men kommer med få motsättningar till en akademiskt orienterad doktorsexamen. grad. DBA är specialiserat på att effektivt utnyttja nyckel yrkeserfarenhet i att bedriva indirekt forskning.

Denna examen utvecklas och levereras i samarbete med Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Spanien, rankad bland de 10 bästa universiteten i Europa av Times Higher Education Ranking-2019 för kvalitetsutbildning. Den slutliga examen utfärdas av UCAM som delas ut vid sammankallningen vid universitetet i Spanien.

Programmet kommer att förse eleverna med nödvändiga färdigheter för att bidra till produktion och spridning av tillämpad vetenskap inom områdena management och företagsekonomi. Forskningsresan underlättas genom välutvecklade digitala resurser, personlig handledare och stöd för forskningsguider. Denna inlärnings- och forskningserfarenhet utmanar dig att skärpa din kritiska och analytiska expertis. Du kommer att utveckla forskningskunskaper för att bli en expert inom ditt område med en bevisad förmåga att tänka utanför lådan. Programmet är utformat för att passa in i det hektiska schemat för ledande befattningshavare så att balans mellan arbete och privatliv inte äventyras.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Om universitetet

UCAM är ett privat katolskt universitet med 20 års historia och mer än 16 000 studenter som erbjuder 33 framstående europeiska officiella kandidatexamen, 45 magister och 66 doktorandforskningslinjer bland andra prestigefyllda titlar.

UCAM grundades 1996 och är ett helt ackrediterat europeiskt universitet med ett tydligt uppdrag: att ge studenterna kunskap och färdigheter för att tjäna samhället, att bidra till ytterligare expansion av mänsklig kunskap genom forskning och utveckling. UCAM ger studenter möjlighet att utveckla sina egna färdigheter. Campusens bästa infrastruktur, laboratorier och studior, förenade med praktiska inlärningskomponenter, kommer att förbereda eleverna för att omsätta sin förvärvade kunskap.

Studenter måste slutföra en praktikplats i en offentlig eller privat institution där de får en smakprov på sitt framtida kompetensområde. UCAM har etablerat mer än femtio forskargrupper i nära samarbete med företag som Coca-Cola, Danone, Vodafone och Siemens, vilket ger vissa studenter möjlighet att bidra akademiskt.

UCAM är bland de första universitet som anpassar sina program till det europeiska kvalitetssystemet för utbildning, efter Bolognaprocessen.

Vad är en DBA?

Doktorsexamen i företagsekonomi (DBA) är en blandad professionell doktorsexamen på deltid med ett internationellt omfång och rykte, utformad för att förbättra verkställande och professionell praxis genom tillämpning av sund teori och noggrann forskning om verkliga och komplexa frågor i näringslivet.

Det förbättrar elevernas förmåga att utveckla kunskapsteori, deras tillämpning i affärer. Programmets nyckelaspekt är att utveckla personlig, konsultation och forskningsförmåga i samband med noggrann och relevant forskning.

Vem bör överväga en DBA?

Doktor i företagsekonomi drivs av en önskan att antända verklig förändring i sina företag eller områden genom datadrivet beslutsfattande. Programmet kommer att vara särskilt fördelaktigt för erfarna chefer på C-nivå, högre chefer, avdelningschefer, konsulter, ledarskapsutbildare och entreprenörer. DBA-upplevelsen utmanar eleven att skärpa kritisk och analytisk expertis. Du kommer att utveckla dina kunskaper i forskning för att bli en expert inom din domän med en bevisad förmåga att tänka utanför lådan.

DBA och doktorsexamen - lika men annorlunda

DBA är ett program på verkställande nivå som är utformat för arbetande yrkesverksamma med omfattande ledningserfarenhet samt en magisterexamen, som vill gå vidare i sin karriär. DBA har både noggrannhet och relevans eftersom det bidrar till teori, praktik och forskning inom företag och företagsledning. DBA-programmet är en fullvärdig doktorsexamen, men i motsats till doktorsexamen är det fokus på yrkeserfarenhet.

Ph.D. programmet riktar sig till dem som är intresserade av att bedriva forskningsfokuserade karriärer i den akademiska världen.

Förvandla din företagsupplevelse till kunskap och få en verklig inverkan på ditt företag i framtiden.

Programstruktur

Programmet erbjuder välstrukturerade kurser, utformade för att bygga forskningskompetenser. Detta följs av ett forskningsprojekt som syftar till att visa de färdigheter och kunskaper som erhållits i det inledande kursarbetet, vilket bidrar till förbättring och förbättring av befintlig affärsmetod.

DBA är strukturerad i två steg.

Steg 1: Detta består av fem moduler som undervisades under år 1, vilket bidrar till 60 högskolepoäng.

Steg 2: Efter avslutad etapp 1 fortsätter eleverna att slutföra den slutliga "Practice-Based Thesis" som krävs för att vara klar på två år sedan forskningen började.

Den maximala varaktigheten för att slutföra forskningen är 3 år med en minimitid på 1 år.

Early Exit Award

Framgångsrika studenter i steg 1 kommer att tilldelas Master of Philosophy (MPhil) i Management av Universidad Catolica De Murcia, Spanien om studenten bestämde sig för att avsluta utan att slutföra den slutliga avhandlingen.

Varaktighet

Lärande scen - 1 år

Forskningsstadium - 2 år

Även om forskningsperioden är två år kan eleven förlänga den med ytterligare ett år. En ambitiös student kan till och med slutföra forskningen på ett år också baserat på deras schema.

Modulinformation

År 1

Syftet med Year One är att ge en teoretisk och praktisk grund i forskningsmetodik för avancerad empirisk forskning inom managementområdet. Den senare delen av året ett är att tillämpa kunskap och förståelse för forskningsmetodik i en verklig pilotstudie och ett övergripande uppsatsförslag och att reflektera över sina egna prestationer som forskare.

 • M1. Forskningsmetodik och metoder - 10 hp
 • M2. Forskningsfrågor inom samtida förvaltning - 10 hp
 • M3. Interim Research Project (Pilot Study) - 10 ECTS
 • M4. Designa ett forskningsprojekt (Examensarbete) - 20 hp
 • M5. Utvecklas som forskare (individuell reflektion) - 10 hp

År 2 & 3

Syftet med andra och tredje året är att genomföra fullfjädrad primärforskning under ledning av en guide. De två åren används för att producera en detaljerad avhandling som uppfyller förväntningarna på forskning som krävs på doktorandnivå.

 • M6. Övningsbaserad avhandling - 120 hp

Master of Philosophy in Management

Early Exit Award

De elever som framgångsrikt avslutar året ett med 60 högskolepoäng kommer att vara berättigade till ett exitpris, Master of Philosophy in Management (M.Phil) från Universidad Catolica De Murcia, Spanien. Detta gäller om eleven bestämmer sig för att avsluta kursen utan att slutföra den slutliga forskningen. Utgångspriset tillkommer en ytterligare certifieringsavgift på USD 3000,00 (utöver avgiften på ett år).

Eleven kommer att få återuppta sin forskning i ett senare skede om han vill fortsätta sin DBA senast fem år från utgångsdatumet. Följande moduler måste vara framgångsrika för att tilldelas en M.Phil-examen:

 • M1. Forskningsmetodik och metoder - 10 hp
 • M2. Forskningsfrågor inom samtida förvaltning - 10 hp
 • M3. Interim Research Project (Pilot Study) - 10 ECTS
 • M4. Designa ett forskningsprojekt (Examensarbete) - 20 hp
 • M5. Utvecklas som forskare (individuell reflektion) - 10 hp

Antagningsprocess

behörighet

När ansökan har skickats kommer antagningsteamet att granska den för att verifiera din behörighet för programmet. Om det är berättigat planeras en intervju för dig med programmets intervjupanel.

Efter godkännande planeras intervjun med panelen. Processen kommer att genomföras via telefon / skype / zoom för internationella kandidater. Resultaten kommer att släppas inom en vecka efter din intervju.

Antagningskriterier

 • A- Kandidater måste ha en MBA- eller magisterexamen eller motsvarande från erkända institutioner.
 • B- Kandidater måste ha minst tre års arbetserfarenhet på ledningsnivå.
 • C- Kandidater måste ha en grundlig behärskning av skriftlig och muntlig engelska. Engelsk nivå: 6,0 IELTS eller motsvarande.

Avgift

 • År 1 - 7000,00 USD
 • År 2 - 3500,00 USD
 • År 3 - 3500,00 USD

20% lojalitetsrabatt för medlemmar av MBA-alumner från Westford Education Group Institutions.

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Läs mer

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Läs mindre
Sharjah , Lagos , Förenade Arabemiraten online , Kapstaden , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Kanada online , Nigeria Online , Toronto , Kapstaden , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , UK Online + 19 Mer Mindre