Read the Official Description

Doktorsexamen i företagsekonomi och ledning

Forskningsöversikt

Spänner över ett brett spektrum av affärs- och ledningsdiscipliner, våra forskningsspår och adresserar de hot och möjligheter som uppstår genom en alltmer konkurrenskraftig global affärsmiljö. Medarbetare är engagerade i forskningssamarbeten med organ som Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Högskoleutbildningen (HEA) och Skills for Care.

Vi är aktivt engagerade i forskning inom ett brett spektrum av relevanta frågor som rör ledarskap, etik, organisationsstudier, personalhantering och utveckling, anställningsförhållanden, säljledning, reklam, operationsforskning, organisationsexpertis och företagsbransch. Medarbetare arbetar med företag och beslutsfattare som är deltagare och mottagare av vår forskning för att säkerställa att vårt arbete har relevans och inverkan.

Forskningsområden

Portsmouth Business School välkomnar ansökningar från kandidater som vill genomföra en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive anställningsrelationer och human resource management, global HR, etisk ledarskap och beslutsfattande, marknadsföring och försäljning, digital marknadsföring, drift och system

Management, Quality and Project Management, Risk Management, Intelligent Business Information Systems, Strategi, Enterprise och Innovation, och Entreprenörskap.

Forskargrupper

 • Business Education Research Group
 • Arbetsförhållanden och Human Resource Management
 • Finansforskningsgruppen
 • Centrum för operativ forskning och logistik
 • Sportkluster
 • Produkt Innovation Research Group
 • Gate-to-Plate Research Group
 • Forskningsgrupp för företagsstyrning
 • Ekonomiforskningsgrupp
 • Juridisk forskningsgrupp

Finansierade PhD möjligheter

 • Teknologisk innovation inom detaljhandeln: En studie av nya teknologier och innovationssystem (ansökningsdatum 11 februari 2018)
 • Collaborative Dynamics in Social Entrepreneurs Decision Making (ansökningsdatum 11 februari 2018)
 • Multinationella företag och hållbara utvecklingsmål i Afrika söder om Sahara. (ansökningsdatum 11 februari 2018)
 • Mot ett kostnadseffektivt tillvägagångssätt för UK-screening av lungcancer med simulering (ansökningsdatum 11 februari 2018)
 • Ekonomiskt beslutsfattande för andra (ansökningsdatum 11 februari 2018)
 • Den ekonomiska genomförbarheten av Big Data Adoption: Påverkan på riskrapportering och riskhanteringskvalitet (ansökningsdatum 11 februari 2018)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska, krävs en engelskspråkig kompetens med ett minimum av IELTS-band 6,5 utan komponentpoäng under 6,0.

Startdatum: oktober och februari.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum