Doktorsexamen i utbildning

The George Washington University - Graduate School Of Education & Human Development

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktorsexamen i utbildning

The George Washington University - Graduate School Of Education & Human Development

gwphded

Doktorsexamen i utbildning

Vid Graduate School of Education och mänsklig utveckling (GSEHD), inser vi att våra framsteg som individer och samhällen, nationellt och globalt, måste omfatta en förståelse för utbildning som både ett område av praxis och ett ämnesområde. Detta Ph.D. Programmet kommer att inriktas på innovativa lösningar på kritiska nationella och globala problem där utbildning och mänsklig utveckling spelar en viktig roll, men som kräver teoretiska och metodologiska verktyg från flera discipliner.

Unik i jämförelse med andra institutioner, kommer eleverna att väljas ut för GSEHD s Ph.D. i utbildning baserad på ett engagemang för prospektering, forskning, analys och problemlösning av en övertygande viktig utmaning i vår tid. Från den första dagen för antagning till programmet, kommer eleverna att vara en del av en tvärvetenskaplig forskning Team lärare och kamrater. Under fyra års intensiva studier, som en del av ett team, studenter kommer att testa och skapa teorier, bedriva forskning och bygga kunskap för att bana väg för banbrytande, integrerade lösningar på angelägna frågor.

Ph.D. Tvärvetenskapliga forskarlag (CRT) bygga vidare på vår fakultetens intellektuella styrkor, forskningsintressen och yrkesmässig framgång samtidigt drar på samhället av kollegor över GW. I arbetet med sin CRT, kommer doktorander att uppmuntras att ta en expansiv strategi för att lösa problem genom att integrera perspektiv från områdena utbildning, filosofi, ekonomi, sociologi, antropologi, psykologi, neurovetenskap, hälsa, och lag.

Washington, DC, erbjuder en unik miljö för upptäckt, stipendium och meningsfullt bidrag till nationell och global politik och praxis. Som medlemmar i en CRT, kommer utexaminerade vara positionerade för att informera, inspirera och påverka debatten och beslutsfattandet från lokala skoldistrikt till den federala regeringen, från nationella forskningsstiftelser till globala institutioner som Världsbanksgruppen. Vi räknar med de öppnings- CRT att börja under hösten 2017. Urval för programmet är konkurrenskraftig och baseras på tidigare prestationer och passar till de mål och uppdrag av programmet. Tillsammans med andra programmaterial, måste intresserade sökande lämna en redogörelse för syftet att artikulera ett tvärvetenskapligt utbildning forskningsämne, en motivering som stöder studiet av detta ämne, och hur det passar in i den valda CRT. Ämnet för den första CRT har valts och kommer att undersöka utbildning och ojämlikhet på lokal, nationell och global nivå. Ytterligare CRT kan utvecklas i september 2016 och om så är fallet, kommer information att publiceras på denna webbplats.

Förkunskapskrav

Examen

Magisterexamen i ett område som är relevant för den föreslagna tvärvetenskapliga forskarutbildningen.

Avskrifter

Officiella avskrifter från varje institution deltog huruvida en viss fördes; examen och grund.

Standardiserade Testresultaten

Officiella GRE Testresultaten inte äldre än fem år. Internationella studenter måste också lämna TOEFL poäng inte äldre än två år. TOEFL minimum för inträde är 100 på Internetbaserade eller 600 pappersbaserade; IELTS av 7,0. Den institutionella kod är 5246.

rekommendationer Krävs

Tre (3) rekommendationsbrev. Bokstäver kommer att dokumentera potential för analytiskt tänkande, forskning kompetens / erfarenheter, vetenskapliga historia och skrivförmåga och förmåga att utforska tvärvetenskapliga / komplexa frågor.

Statement of Purpose

En essä av 750 - 1200 ord, där kandidatländerna hans / hennes syfte att genomföra tvärvetenskapliga forskarutbildningen inklusive: (a) motiven för att söka en Ph.D. i den angivna tvärvetenskapligt forskningsfokus; (B) artikulation av akademiska mål, och långväga professionella mål; (C) fokus och översikt av forskningsintressen, och (d) hur hans / hennes bakgrund och relaterade kvalifikationer har förberett honom / henne för detta arbete.

MERITFÖRTECKNING

Nuvarande meritförteckning.

Skrivprov (tillval)

De sökande uppmanas att lämna in en aktuell skrivprov. Provet bör återspegla kandidatens förmåga att formulera komplexa idéer och utnyttja bevis till stöd för hans / hennes argument. Skrivandet Provet bör också ge ett exempel på kandidatens forskningskompetens, samt hans / hennes engagemang med stipendium att fullfölja hans / hennes forskningsintressen.

Deltagande i intervju

Intervju av lärare inklusive en presentation och vetenskaplig diskussion om hur kandidatarbete kommer att passa med den föreslagna ämnet för tvärvetenskaplig forskning Team.

CRT1

Utbildning och ojämlikhet

Skolgång ger möjlighet till social och ekonomisk rörlighet. Utbildning kan också underhålla och härda social skiktning. Invignings Cross Disciplin Research Team (CRT) kommer att studera skärningspunkten mellan tillgång och identitet som två nyckelområden informera hänsyn till utbildning och ojämlikhet.

Flera forskningsproblem övervägs och kommer att förfinas med ingången av det inledande kohort av doktorander. Områden i förhör inkluderar kön, medborgare, funktionshinder, etnisk, ras, och konfliktrelaterad identitet som de skär med tillgång till K-12, högre utbildning och sociala tjänster. CRT dagordningen kan vara frågor som:

  • Hur exponering för positiv psykologi baserade insatser i K-12 inställningar påverkar eftergymnasial inskrivning och framgång för studenter med funktionshinder? Vad definierar motståndskraft och hur mäts den?
  • Vilka erfarenheter och effekterna av stereotyper på elevernas resultat?
  • Vilken politik och strukturer underlättar högre kvarhållande utbildning, prestanda och komplettering för marginaliserade befolkningsgrupper?
  • Hur system för högre utbildning reagera på oväntade strömmar av migranter som söker tillträde? Finns det skillnader i upplevelsen av första och andra generationens invandrare?
  • Hur invandring påverkar unga perspektiv på globala medborgerliga och politiska åsikter?
  • Vad är förhållandet mellan ungdomar nationell identitet och perspektiv på kön och ras ojämlikhet?

När ojämlikhet är närvarande, sociala och ekonomiska skillnader ofta hårdnar identiteter som orsakar konflikter och oro. Gå med i vår CRT och söker efter sätt att skapa möjligheter till lärande, samhällskunskap, ekonomisk utveckling och social rörlighet.

Transformation börjar här

Läs mer om doktorsexamen i utbildningsprogrammet ligger på campus (202-994-9283).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Washington, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates