Doktorsexamen I Utbildning Edd

University of Stirling

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktorsexamen I Utbildning Edd

University of Stirling

Oavsett din professionella intresse för utbildning, från skolor, högskolor och universitet för yrkesmässig, kan arbetsbaserat och livslångt lärande, eller policyutveckling, en professionell doktorsexamen (EDD) vara det rätta valet för dig.

En professionell doktorsexamen i utbildning är givande och utmanande, och kan även vara en livsförändrande upplevelse. På Stirling, kommer du gå med i en multiprofessionell grupp av studenter och akademiker med inriktning på forskning som har en positiv inverkan på yrkespraktik och politik.

De viktigaste skälen att studera hos oss

 1. Du kommer att bidra till den totala kapaciteten forskning i utbildning, vilket gör en skillnad att träna och / eller politik.
 2. Du kommer att få en professionell doktorsexamen från Samhällsvetenskapliga fakulteten som en av de bästa i Storbritannien och var först i Skottland för att erbjuda ett EDD.
 3. Du kommer att få stöd i att utveckla de kunskaper, färdigheter och förståelse för forskning av sakkunniga forskare i utbildning och samhällsvetenskap.
 4. Du kommer att introduceras till framkanten empirisk och teoretisk forskning i en tvärvetenskaplig och multiprofessionell miljö.
 5. Du kommer att ha nytta av ett flexibelt program som stöder dig genom olika stadier i forskningsprocessen.

Kursens mål

Doktorn i utbildning (EDD) vid Samhällsvetenskapliga fakulteten är en idealisk professionell utvecklingsmöjlighet för högre tjänstemän som vill förbättra och utnyttja sin forskning kompetens. Proffs tar vår EDD kommer från en mängd olika områden och länder utan alla delar en oro med utbildning och yrkes lärande i organisatoriska inställningar såsom skolor och ytterligare / högre utbildning, i sociala eller hälsorelaterade organisationer, eller i privata och statliga organ. EDD ger dig möjlighet att utveckla forskning om dina egna valda ämnen på ett sätt som är djupt kopplade till viktiga professionella intressen, metoder, strategier och effekter.

Liksom PhD, EDD uppfyller kraven för produktion av en betydande, original och rigorösa bidrag till området. Distinkt, börjar EDD program med undervisade moduler innan övervakade forskningsfaser påbörjas. De undervisade moduler tittar på teorier och paradigm för forskning och riktlinjer för metodik och utredning. EDD leder till produktion av en 45.000 ord avhandling under sakkunnig ledning av utbildning personal från Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Vad gör oss annorlunda?

Ingångskrav

Akademiska krav

För att komma ifråga för antagning till den grad, att en kandidat normalt ha en bra examen i pedagogik eller närliggande ämnen från en högskola i Förenade kungariket, eller en grad av likvärdig standard från en institution utanför Storbritannien. I undantagsfall kan en kandidat med lärande som vunnits genom omfattande relevant yrkeserfarenhet komma ifråga för antagning. De sökande förväntas ha goda räknekunskaper kompetens och en vilja att engagera sig i djup och bredd med statistisk analys.

Engelska krav

Om engelska inte är ditt första språk måste du ha något av följande kvalifikationer som bevis på dina kunskaper i engelska:

 • IELTS: 6.5 med 6,0 ​​minimum i varje färdighet
 • Cambridge Certificate of Proficiency på engelska (CPE): Grade C
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Klass B
 • Pearson Test av engelska (Academic): 60 med 56 i varje komponent
 • IBT TOEFL: 90 utan deltest mindre än 20

Om du inte uppfyller de nödvändiga poängen du kanske kan anmäla dig till en av våra pre-sessionerna kurser i engelska. För att registrera dig måste hålla ett villkorat erbjudande för din kurs och har ett IELTS resultat 0,5 eller 1,0 under den standard som krävs.

Leverans och bedömning

Doktorsexamen i utbildning (EDD) är ett innovativt tvärvetenskapligt program, som erbjuds på ett flexibelt fullständig och deltid vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. Moduler undervisas på ett ansikte mot ansikte och blandas basis.

Summativ bedömning för moduler kommer att baseras på kurser och kommer att bedömas genom uppdrag cirka 3000 ord i. längd.

Programmet består av sju centrala undervisade moduler, följt av genomförandet av en empirisk studie fokuserade på en aspekt av yrkespraktik och produktionen av en doktorsavhandling av 45.000 ord.

Karriärmöjligheter

Tidigare studenter i EDD har inkluderat: lärare och fortbildning personal, höga ledare i utbildning och vidareutbildning, TESOL proffs och professionella lärare inom områden som medicin, farmaci, omvårdnad, bokföring, lantmäteri och biovetenskap. Dessa studenter har dragit stor utsträckning på deras nyutvecklade forskningskapacitet och originella studier för att påverka sina personliga, organisatoriska och bredare yrkesrelaterade sfären av praxis och politik.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 8 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Stirling, Skottland
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum: Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Storbritannien - Stirling, Skottland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Jan. 2019
Storbritannien - Stirling, Skottland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan