Doktorsexamen i utbildning (edd) i organisatorisk förändring och ledarskap

Allmänt

15 tillgängliga platser

Programbeskrivning

utbildning

Den Doktorand i utbildningen Grad riktar sig till erfarna pedagogiska proffs och sätter upp för att placera dig i framkant av ditt yrkesfält när det gäller kunskap, medvetenhet och förståelse.

EdD är för dem som är angelägna om att göra betydande och originella bidrag till utvecklingen av pedagogisk kunskap inom ett brett spektrum av utbildningsinstitutioner, inklusive K-12 skolor, högskolor, universitet och statliga organisationer.

Levereras genom en blandning av online-interaktioner och verkliga erfarenheter, tillåter EdD-programmet studenterna att fortsätta arbeta på heltid medan de bedriver en examen som ska skilja dem som organisatoriska ledare. Eleverna kommer att undersöka hur lärande sker i formella och informella arbetsplatsinställningar, undersöka effektiva strategier för att underlätta organisatoriskt lärande och lära sig att skapa system som producerar mer effektiva, anpassningsbara och konkurrenskraftiga organisationer.

Graden uppfyller behovet av högsta nivåer av professionell utveckling och utbildning av både lärare och de som berörs av utbildningspolitik och administration. Huvudfokus ligger på samspelet mellan de mångdimensionella metoderna för utbildning och stipendium.

Graden är utformad för att engagera nuvarande utövare med kunskap, medvetenhet och förståelse för skolans och andra utbildningsinstitutioners filosofiska, organisatoriska, politiska, sociala, ledande, interpersonella och tekniska dimensioner. Undersökning av nexus mellan teori och övning börjar med en serie online moduler som utvecklar din förmåga att uppfatta kritiska problem som utbildare och politiker idag står inför genom linsen för samtida och historisk forskning och filosofi. Denna breda grund kommer att göra det möjligt för dig att finslipa dina specifika intressen mot genomförandet av övervakad forskning som kommer att göra ett originellt bidrag till ditt område.

Programfunktioner

 • En hög akademisk studie av en rad pedagogiska och professionella frågor
 • Fyra handledda enheter och en övervakad forskningskomponent
 • Gör det möjligt för dig att bidra till kunskap genom enhetsuppgifter och genom din uppsats
 • Fokusera på samspelet och förhållandet mellan yrkesutövning och stipendium.

Program översikt

Kärnenheter

 • UU-EDUD-801 Pedagogisk forskning: Filosofi och praktik
 • UU-EDUD-802 Hantera undervisnings- och inlärningsmetoder
 • UU-EDUD-803 Utbildningspolitik: Teori och praktik
 • UU-EDUD-804 Utbildningshantering, Ledarskap och Administration
 • UU-EDUD-900-1 EdD-avhandling (del 1)
 • UU-EDUD-900-2 EdD-avhandling (del 2)
 • UU-EDUD-900-3 EdD-avhandling (del 3)
 • UU-EDUD-900-4 EdD-avhandling (del 4)
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications.

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications. Läs mindre
Larnaca , New York , Aten , bukarest , london , Kairo , Accra , Lilongwe , Port Louis , Nairobi , Lagos , Mogadishu , Lusaka , Irbid , Cypern online + 14 Mer Mindre