Read the Official Description

Den verkställande doktorsexamen i Business Administration - DBA är en doktorsavhandling som riktar sig till chefer och chefer i näringslivet, som innehar en MBA eller EMBA. Utbildning som skapats av Harvard Business School, är verkställande DBA en internationell framgång eftersom det tillåter kandidater att välja forskningsämnen från de frågor som deras organisationer och augemente förankring Executive DBA till företag.

Executive DBA program tillåter chefer att få hög och kraftigt förbättra sina karriärmöjligheter. DBA av avhandlingen sker precis som en PhD i fråga om disciplin, ansträngning och bidrag till kunskap. Doktorsexamen i Businness Admnistration motsvarar doktorsexamen enligt US Department of Education och National Science Foundation. I motsats till forskar syftar till grundläggande utbildning i heltidsstuderande, är DBA utformad för yrkesverksamma inom näringslivet.

International University i Tunis och Paris Academy of Management Science detta erbjuder doktorandutbildning för att komplettera de yrkeskunskaper chefer med akademiska meriter. Innehavare av DBA verkställande är särskilt eftersökta av handelshögskolor och internationell Executive Institute utbildning av stora organisationer, och ibland medium för att söka efter högt kvalificerade lärare.

Program taught in:
Franska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum