Doktorand i datavetenskap

New Jersey Institute of Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktorand i datavetenskap

New Jersey Institute of Technology

Översikt

Vi är ett av landets ledande offentliga högteknologiska universitet och en högsta forskningsinstitution. Med en anmälan av mer än 11000 grundutbildnings- och doktorander erbjuder vi en liten campusintimitet med resurserna hos ett stort offentligt forskningsuniversitet. NJIT är världsledande inom områden som solforskning, multimediabaser, stor data, fordonsnätverk, medicinsk informationsteknik, bioinformatik, informationssystem och cybersäkerhet bland annat. Vi rankar femte bland amerikanska högskolor i forskningsposter, 100 miljoner dollar och ligger bland de högsta procenten av offentliga högskolor och universitet för avkastning på utbildningsinvesteringar, enligt PayScale.com. NJIT upptar en 45 hektar campus i University Heights del av downtown Newark tillsammans med Rutgers - State University Newark Campus, Rutgers Medical School och Essex County College. NJIT ligger 20 minuter från New York City.

Akademisk miljö

Våra studentorganisationer är aktiva i vår datavetenskapliga avdelning, vilket gör din studentupplevelse rikare och mer givande. Dessa organisationer omfattar ett studentkapitel i Association for Computing Machinery (ACM), ett kvinnors studentskapitel i ACM, ett NJIT-kapitel i Women in Computing Society (WICS), samt en association av Dual Science-studenter (DeepCS) och en institutionell sammanslutning av doktorander. Tillsammans är dessa organisationer ansvariga för finansiering av studentresor till konferenser, anordnande av professionella evenemang på campus (till exempel seminarier, workshops, tävlingar) samt campusbesök och nätverkshändelser.

Professionell miljö

NJIT ligger i norra New Jersey inom det större New York Metropolitan Area, och ingår i ett pulserande ekosystem av högteknologiska aktörer, bland annat stora läkemedelsföretag (t.ex. Pfizer), telekommunikationsföretag (t.ex. Avaya Labs), Wall Street-företag (t.ex. Deutsche Bank, Bloomberg, Goldman Sachs), företagsforskningscentra (t.ex. Panasonic, Siemens, NEC) och federala myndigheter (t.ex. Federal Aviation Administration i Atlantic City). Detta ger våra studenter och studenter bra möjligheter till praktik, entreprenörskap och anställning.

Förkunskapskrav

Sökande förväntas ha en överlägsen bakgrund i matematik, datavetenskapsteori och praktik samt grundvetenskap. De måste ha en kandidatexamen från en ackrediterad institution och visa kunskaper på engelska. Studenter som inte uppfyller dessa krav måste förstärka sin bakgrund innan de blir berättigade till upptagande. GRE är obligatorisk för sökande till detta program.

Gradskrav

Studenterna måste slutföra alla erforderliga kurser, tillbringa ett läsår i heltidsboende, delta i instruktionerna för en datavetenskapskurs under ledning av en fakultetsmedlem och lämna ett godkänt slutligt utkast till avhandlingen med ett framgångsrikt avhandlingsförsvar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 15, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Newark, New Jersey
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Newark, New Jersey
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan