Read the Official Description

Doktorand i arkitektur

Forskningsöversikt

Arkitektskolans forskare arbetar inom ett brett spektrum av projekt inom arkitektur, inredning, stadsdesign och bevarande. Vår forskning bedrivs i samarbete med akademiska, välgörande, samhälls- och kommersiella grupper utanför universitetet och många av våra heltidsanställda har praktiserat som arkitekter och designers. Detta säkerställer att vår forskning är aktuell och återspeglar nuvarande och framtida behov inom industrin och den bredare byggda miljösektorn.

Forskningsområden

Portsmouth School of Architecture välkomnar ansökningar från kandidater som önskar utöva en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive hållbar arkitektur, arkitektur och stadsdesign, regenerering, arkitekturhistoria och teori, inredningspraxis, arkitektur och designpedagogik.

Forskargrupper

  • Hållbar stads- och arkitektonisk design, låga kolinitiativ och material
  • Design och övning
  • Teori, historia och sammanhang
  • Utförda landskap och tekniker
  • Cluster för hållbara städer

Finansierade PhD möjligheter

  • Parametrisk urbanism och klimatkänslig design: En innovativ strategi för stadshållbarhet (ansökningsdatum 11 februari 2018)
  • Undersökning av fördelarna med jordbruksfri jordbruk (ansökningsdatum 11 februari 2018)
  • Brutalistisk men Grön: Undersöker innovativ teknik för att förena estetik med energiprestanda i betongarkitekturen från 20-talet (ansökningsdatum 11 februari 2018)
  • Regenerering av tidigare kustområdsförsvarsplatser i sydöstra England: Utveckla en community-fokuserad bedömningsram för militärt arv (ansökningsdatum 11 februari 2018)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska, krävs en engelskspråkig kompetens med ett minimum av IELTS-band 6,5 utan komponentpoäng under 6,0.

Startdatum: oktober och februari.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum