Läs den officiella beskrivningen

Forskningscentra

Forskning inom arkitekturområdet utförs av specialistcentra. Majoriteten av akademisk personal hör till en eller flera av dessa och forskarstuderande kan förvänta sig att gå med i ett litet team som arbetar med specifika problem.

 • Arkitektur

Forskningsområden och teman där vi kan erbjuda tillsyn inkluderar:

 • Stadsproduktion, design och beskrivning
 • Arkitektonisk pedagogik och designstudiekultur
 • Digital arkitektur, tillverkning och designforskning
 • Redovisning av hållbar praxis: anpassning, bevarande och arkitektur
 • visualisering; förstärkt verklighet; 3D modellering; integrerad projektleverans virtualiserings
 • Arkitektonisk design som en kulturprodukt
 • Staden som konsument
 • Struktur som rymd: arkitektur, geometri, teknik

En anställd, som kommer vara expert på det valda området, har direkt ansvar för att styra och stödja ditt forskningsprogram. Som forskarstuderande blir du en del av vår blomstrande akademiska gemenskap.

En doktorand per definition är ett originellt bidrag till kunskap; Etos av originalitet och innovation är grundläggande för vårt arbete inom arkitektur. En forskarutbildning är naturligtvis annorlunda än en undervisad kurs, och forskarstuderande förväntas självreglera sin inlärning med stöd från sitt övervakningsgrupp.

Vi är rankade 1: a för forskningsintensitet i arkitektur bland moderna London-konkurrenter (Complete University Guide 2019).

Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge

anställbarhet

Forskningsutveckling

Alla forskarstuderande är skyldiga att delta i ett program för utveckling av nyckelfärdigheter som syftar till att utveckla överförbara färdigheter, förutom de som arbetar med forskning. Utbildning inom forskningsmetodik är tillgänglig genom de frekventa forskningsseminarierna på campus.

Vid behov kan forskarstuderande granska moduler i relevanta masterkurser tillgängliga inom skolan och i synnerhet moduler om forskningsmetodik. I vissa fall uppmuntras forskarstuderande att följa andra kurser inom universitetet (eller externt) som syftar till att förbättra sin allmänna kompetens inom sina utvalda områden.

Dessutom kan de uppmuntras att följa språkkurser som syftar till att förbättra sina muntliga och skriftliga färdigheter - både nödvändiga i sin framtida karriär som akademiker, författare, kritiker och progressiva professionella utövare.

Överförbara färdigheter

En forskarutbildning ger dig många överförbara färdigheter. Självdisciplinen, efterfrågan på tydligt analytiskt tänkande och intellektuell syntes, och förmågan att vända kritik mot andras arbete till något konstruktivt, utgör alla en unik träning för nästan vilken karriär som helst. Spänningen och tillfredsställelsen att hitta nya fakta, utveckla en robust ny avhandling eller en ny metod för att överväga arkitektoniska paradigmer kan vara mycket givande.

Delta i konferenser

Forskningsstuderande sponsras ofta för att delta i nationella och internationella konferenser, där de båda kan möta ledande forskare inom sina områden och presentera egna forskningsresultat som pågående arbete. Arbetet för alla forskarstuderande i förhållande till överenskomna resultat övervakas formellt av universitetets forskarutskottskommitté.

Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för Graduate Employment för andra året i rad - The Times och Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.

Faciliteter

Digital arkitektur Robotic Lab

Detta avancerade digitala tillverkningsrobotlaboratorium är utformat för högkvalitativ forskning samt utveckling av kommersiella applikationer för arkitektur och har en Kuka robotarm som kan producera arkitektoniska komponenter.

Ingångskrav

Sökande till ett forskarutbildningsprogram på LSBU förväntas normalt ha en god hedersexamen (2: 2 och högre) och en relevant doktorandkvalificering, helst förtjänar på magisternivå. Vänligen lämna även två akademiska referenser som en del av din ansökan. Du kommer också att behöva visa bevis på alla dina kvalifikationer. Om engelska inte är ditt första språk kommer du att behöva bevisa din kompetens på engelska, vilket visar en IELTS-poäng på minst 7,0 på forskarnivå. Du kommer att bli inbjuden till en intervju med din potentiella handledare, personligen eller via telefon, innan ett erbjudande görs.

Hur man ansöker

Instruktioner för hem / EU-sökande

Läge

Hem / EU-doktorander och forskarstuderande ska söka genom vårt dedikerade applikationssystem.

Fullständig information om hur man gör detta finns i vår avsnitt om hur man ansöker för forskarstuderande och hur man ansöker för forskarstuderande.

Internationella sökande bör använda vårt internationella ansökningssystem. Fullständiga detaljer finns i vår avsnitt om hur man ansöker för internationella studenter.

Med tanke på din ansökan

Din ansökan kommer att sändas till ett antal potentiella handledare som kommer att titta på dina akademiska kvalifikationer, erfarenhet och forskningsförslaget att avgöra om ditt forskningsintresse är något som kan övervakas vid LSBU.

Det kommer också att bli en intervju antingen via telefon eller vid universitetet. Om du lyckas får du en plats på kursen och informeras om nästa anmälningsdatum. Hela processen tar normalt mellan sex till åtta veckor, från mottagandet av din ansökan till ett beslut om din ansökan på skolan.

Forskningsförslag

Vid ansökan bifogas en översikt över ditt forskningsförslag (högst 2.000 ord).

Förbered dig för att börja

Vi hjälper våra elever att förbereda sig för universitetet redan innan semestern börjar. För att få reda på när du ska ansöka om ditt LSBU-boende eller studentfinansiering läs fliken Så här ansöker du för den här kursen.

Välkomstvecka

Innan du börjar kursen ska vi skicka information om vad du behöver göra innan du anländer och under de första dagarna på campus. Du kan läsa om processen på vår Welcome Week-sidor.

Program undervisas på:
Engelska

Se 20 fler kurser från London South Bank University »

Senast uppdaterad February 23, 2019
Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Maj 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
4,325 GBP
År 1 heltid UK / EU-avgift: £ 4325; År 1 heltid Internationell avgift: £ 13780. År 1 deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 2162,5; År 1 deltid Internationell avgift: £ 6890
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Mar. 31, 2022
Sista anmälningsdag
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Apr. 30, 2022
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 23, 2019
Slutdatum
Jan. 21, 2022
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2022
Sista anmälningsdag
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Okt. 31, 2022
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 27, 2020
Slutdatum
Jan. 21, 2023
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Jan. 21, 2023
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar. 2020
Slutdatum
Feb. 28, 2022
Sista anmälningsdag

Apr. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Mar. 31, 2022

Maj 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Apr. 30, 2022

Sept. 23, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Jan. 21, 2022

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sept. 30, 2022

Nov. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Okt. 31, 2022

Jan. 27, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Jan. 21, 2023

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Jan. 21, 2023

Mar. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Feb. 28, 2022