Doktor i utbildning i organisatorisk ledarskap (EdD)

Allmänt

4 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Pepperdine University GSEP erbjuder inte fullt stipendier. Du kan läsa mer om de tillgängliga möjligheterna till nya studenter här. Pepperdine University GSEP erbjuder även utbildningsassistent, lärarhjälp och möjligheter till forskningsassistans. GSEP tillhandahåller inte stipendier.

Värderingsbaserat ledarskap som omvandlar

Detta program stärker och utvecklar ledarskapsförmåga medan de förbereder studenterna att arbeta i ett brett utbud av inställningar. Individer är utrustade med kunskapen och förmågan att känna igen, utnyttja och kanalisera förändringskrafter för att omvandla organisationer för optimal framgång och tillväxt. Det erkänns som det högsta doktorandprogrammet med inriktning på ledarskap och organisationsutveckling av ledarskaps Excellence Awards för 2016 för enastående prestationer inom ledarskap och organisationsutvecklingsprogram.

Programöversikt

Genom att integrera lärarprogrammet, som kombinerar teori med verkliga erfarenheter, är EDOL-programmet idealiskt för nuvarande ledare som letar efter relevanta färdigheter för att utöka sin karriärväg. Det är också utformat för stigande chefer som vill ha en doktorsexamen för att främja akademiska och professionella mål. Med betoning på ett humanistiskt förhållningssätt till ledarskap, ledning och förändring förbereder programmet individer att vara visionärer inom sina organisationer. Graduate studenter börjar och slutför programmet med en kohort av affärer och akademiker från olika områden. Kohortmodellen gör det möjligt för eleverna att bygga på ledarskapsförmåga samtidigt som de skapar värdefulla relationer med kollegor.

fördelar

 • Två programformat: Traditionell och Global Access (60 procent ansikte mot ansikte / 40 procent på nätet), perfekt för yrkesverksamma
 • Flexibla klasser som möts på kvällarna och i enskilda helger
 • Små klassstorlekar ger en miljö för fakultetens mentorskap och byggandet av livslånga relationer
 • En stödjande lärmiljö och fakultet med exemplariska akademiska prestationer och yrkeserfarenhet
 • Scholar-practitioner-modellen integrerar teori och bästa praxis
 • Nödvändiga nationella och globala resor för att ge ett väl avrundat perspektiv på ledarskap och politik
 • Pepperdine-nätverket kopplar dig till inflytelserika företagsledare i samhället

Nyckelfakta

 • Programlängd / Enheter Avhandlingsenheter: 3,5 år medeltal / 51 EdD-enheter (2 enheter per termin till avhandlingens slut)
 • Enhetskostnad: $ 1 550
 • Startperiod: Fall
 • Campusplatser: West Los Angeles, Irvine (Observera att din valfria campus inte kan garanteras. Campus erbjudande är beroende av tillgänglighet och kan ändras.)

Inlämningsfrister:

 • Fallperiod 2018 Slutlig deadline: 6 augusti 2018, 11:59 PM PST
 • Programmet startar med en högpresterande gemenskapsverkstad och orientering i augusti på West Los Angeles Campus. Klasser börjar i september.
 • Antaganden för detta program rullar. När en ansökan är klar, granskas den för antagning. Vi väntar inte på tidsfristen för att granska din ansökan. För ansökningar som mottas efter tidsgränsen kommer studenterna att accepteras på ledigt utrymme.

Förkunskapskrav:

I ett försök att snabbt behandla din ansökan accepterar vi bara elektroniska applikationsmaterial.

För att ansöka om detta program, skicka in det:

 1. Ansökan om upptagande med en icke återbetalningsbar behandlingsavgift.
 2. En kandidatexamen från en regionalt ackrediterad institution.
 3. En doktorsexamen från en regionalt ackrediterad institution.
 4. Officiella utskrifter som skickas elektroniskt via ett av de godkända företagen som är noterade på GSEP: s webbplats från de institutioner som tilldelade baccalaureatet och kandidatgrader till sökanden samt alla utskrifter från alla andra högskolor eller universitet som deltog.
 5. Tre rekommendationer som intygar sökandens akademiska och / eller yrkesmässiga karaktär och ledarskapserfarenhet och / eller potential. Den elektroniska professionella rekommendationsformuläret ska skickas till gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. En tvåsidig projicerad uppsats om ett valt ämne. Sökande som inte utför ett tillfredsställande arbete på denna uppsats kan behöva delta i en skriftlig workshop kurs på GSEP som ED 692. Alternativt kan sökande lämna in poäng från Graduate Record Examination (GRE-verbala och kvantitativa avsnitt) som tagits inom de senaste fem åren .
 7. Ett 1.000-2000 ord intresseintresse i organisatorisk ledarskapsprogram som behandlar sådana ämnen som kandidatens syn på ledarskap, förmåga att skapa anhängare, benägenhet att ta risker, uthållighet och demonstrerade prestationer, framtida karriär och livsmål och skäl för att driva ett doktorandprogram.
 8. CV eller CV är valfritt men rekommenderat.
 9. En personlig intervju kan krävas för kvalificerade sökande som ansöker om programmet.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Läs mindre
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Mer Mindre