close

Filter

Visa resultat

Se De mest populära {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Sydamerika 2020

Doktorsexamen gör det möjligt för lärare att vidareutveckla sin kunskap inom specialområdena. Kandidater kan förberedas för roller i akademin, administration eller policyutbildning i antingen utbildningsinstitutioner eller samhällsinstitutioner.Sydamerika är den fjärde största kontinenten. Den är uppdelad politiskt i 12 självständiga länder. Sydamerika är hem till den majestätisk… Läs mer

Doktorsexamen gör det möjligt för lärare att vidareutveckla sin kunskap inom specialområdena. Kandidater kan förberedas för roller i akademin, administration eller policyutbildning i antingen utbildningsinstitutioner eller samhällsinstitutioner.

Sydamerika är den fjärde största kontinenten. Den är uppdelad politiskt i 12 självständiga länder. Sydamerika är hem till den majestätiska bergskedjan Anderna och den mystiska Amazonfloden. Världen 's största regnskog, med miljontals arter av exotiska djur, finns också i Sydamerika.

Kontakta universitet {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Sydamerika 2020

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Instituto Para La Calidad De La Educacion
Lima, Peru

Doktorandutbildningen består av akademiska studier baserade på forskning. Dess syfte är att utveckla kunskap på högsta nivå.

Doktorandutbildningen består av akademiska studier baserade på forskning. Dess syfte är att utveckla kunskap på högsta nivå. -
Doktor i pedagogik
Heltid
6 terminer
Spansk
Mar 2021
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält