{phdstudies-doctor-of-education:singular} i Cardiff i Storbritannien

Bästa {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Cardiff i Storbritannien 2018

Doctor of Education

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} i Cardiff i Storbritannien

Läs Mer

Doktorsexamen

The School of Management and Research
Online och Campus-kombinerat February 2018 Storbritannien Cardiff

Detta program är avsett för yrkesverksamma och praktikanter inom ledarskap och olika yrkesutbildningar som kan utnyttja sin yrkeserfarenhet som en del av sin MBA / PhD-examen. [+]

mest populära {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Cardiff i Storbritannien.

Skolan för ledning och forskning ligger i en stad som är känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner. Det är glädjande att veta att du är intresserad av att veta eller registrera dig på vår MBA och Doktorandprogram. Även om undervisning och inlärning är mestadels asynkrona kommer du att bli inbjuden att delta i 2-3 ansikte mot ansikte i Storbritannien om ett år.

Detta program är avsett för yrkesverksamma och praktikanter inom ledarskap och olika praktikområden som kan utnyttja sin yrkeserfarenhet som en del av sin doktorandutbildning.

Tillvägagångssättet är mycket flexibelt vid genomförandet. Praktikledat forskningsprojekt består av två komponenter - en "professionell produktion" och "textkomponent". De två relaterar till varandra för att svara på frågan. Med andra ord är det en som låter dig integrera din övning i din forskning; De legitimerar kunskapen och stöder metoder, metod och forskningsverktyg som är karakteristiska för din disciplin.... [-]