{phdstudies-doctor-of-education:singular} i Wales i Storbritannien

Topp {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Wales i Storbritannien 2018

Doctor of Education

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Wales är en av fyra huvuddelar i Storbritannien. Walesiska språket utvecklats från Celtic och är väldigt annorlunda från engelska. Det 's ett av två officiella språk i Wales. Det finns totalt 10 universitet med cirka 150 000 studenter.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} i Wales i Storbritannien

Läs Mer

Doktorsexamen

The School of Management and Research
Online och Campus-kombinerat February 2018 Storbritannien Cardiff

Detta program är avsett för yrkesverksamma och praktikanter inom ledarskap och olika yrkesutbildningar som kan utnyttja sin yrkeserfarenhet som en del av sin MBA / PhD-examen. [+]

Bästa {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Wales i Storbritannien.

Skolan för ledning och forskning ligger i en stad som är känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner. Det är glädjande att veta att du är intresserad av att veta eller registrera dig på vår MBA och Doktorandprogram. Även om undervisning och inlärning är mestadels asynkrona kommer du att bli inbjuden att delta i 2-3 ansikte mot ansikte i Storbritannien om ett år.

Detta program är avsett för yrkesverksamma och praktikanter inom ledarskap och olika praktikområden som kan utnyttja sin yrkeserfarenhet som en del av sin doktorandutbildning.

Tillvägagångssättet är mycket flexibelt vid genomförandet. Praktikledat forskningsprojekt består av två komponenter - en "professionell produktion" och "textkomponent". De två relaterar till varandra för att svara på frågan. Med andra ord är det en som låter dig integrera din övning i din forskning; De legitimerar kunskapen och stöder metoder, metod och forskningsverktyg som är karakteristiska för din disciplin.... [-]