{phdstudies-doctor-of-education:singular} i Singapore

Mest populära {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Singapore 2018/2019

Doctor of Education

Utbildare som vill ha specialkunskap kommer ofta in i doktorandprogrammet. Kandidater kan arbeta i traditionella undervisningsinställningar eller välja positioner på mindre traditionella områden som utbildningspolitik eller läroplanutveckling.

En doktorand i utbildning är en avancerad examen med fokus på studier av utbildning. Generellt anses högsta examen i utbildningsstudier kräver institutioner som erbjuder det vanligtvis en kandidatexamen eller magisterexamen att ansöka om programmet.

Singapore, officiellt Republiken Singapore, är ett sydostasiatiska ö stadsstaten utanför den södra spetsen av Malackahalvön, 137 kilometer norr om ekvatorn. Ett antal utländska universitet, handelshögskolor och specialiserade institut har också skapa sina asiatiska campus i Singapore. Singapore är en av de säkraste storstäderna i världen med nästan någon åtgärd.

{phdstudies-doctor-of-education:plural} i Singapore

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Doktor i pedagogik Doctor of Education Singapore.  Testa vår kategori Doktor i pedagogik istället.

Sök efter liknande program här