Filter
Doktor i pedagogik
Studietyp: Alla Takt: Alla

bästa {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Psychology 2019

Att nå vidare akademiskt genom att tjäna doktorsexamen kan hjälpa till att öppna dörrarna i din karriärväg, vilket gör att du kan påverka studenter som professor inom ditt område. Att tjäna en doktorsexamen kräver generellt minst två års studier efter magisterexamen.

Vad är en doktorsexamen i psykologi? En EDD i psykologi bygger din kunskapsbas och färdighet på de avgörande områdena där psykologi och utbildning skärs, såsom testmetoder, beteendepåverkan av klassrumsmiljön och skolrådgivning. I detta program kommer du sannolikt att slutföra din akademiska specialitet genom kurser som är anpassade till ditt valda fokus och din karriärväg och tar upp ämnen som existentiella humanistiska teorier om rådgivning, psykofarmakologi för rådgivare, psykologisk sjukdomsteori eller barnrådgivningsteknik.

När du uppnår din doktorand i psykologi får du en chans att skaffa dig många fördelaktiga färdigheter som social perceptivitet, komplex problemlösning och avancerade forskningsmetoder. Oavsett din framtida karriär kan din doktorsexamen förbättra dina erfarenheter.

Den genomsnittliga kostnaden för att tjäna din EdD i psykologi beror på faktorer som ditt valda universitet och hur länge det tar dig att slutföra ditt program. Eftersom en EDD normalt tar ungefär två eller tre år för att avsluta, undersöker prospektiva program noggrant.

Karriärerna som är öppna för kandidater från detta program är vanligtvis ganska konkurrenskraftiga och inkluderar skolpsykolog, pedagogisk psykolog, pedagogisk forskare, industriell organisationspsykolog och rättsmedicinare. Din doktorand i psykologi kommer unikt att förbereda dig för denna typ av karriär genom att fokusera på att förstå forskningsmetoder och lösningar på vanliga lärandestörningar.

Många skolor världen över erbjuder en EdD i psykologi programmet. Vissa kurser kan till och med vara tillgängliga för onlineelever, som erbjuder ett tillmötesgående schema för studenter med karriärer eller familjer. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre

1 Results in Psychology

Marymount University

Marymount University erbjuder nu doktorsexamen (Ed.D.) i Counselor Education and Supervision för att förbereda individer som innehar en magisterexamen i Counseling för le ... [+]

Counselor Education & Supervision (Ed.D.)

Är du redo att flytta din rådgivande karriär framåt som en avancerad kliniker eller handledare? Eller kanske du är intresserad av att bli en lärare eller forskare i en universitetsinställning. Marymount University erbjuder nu utbildningsdoktor (Ed.D.) i Counselor Education and Supervision för att förbereda individer som innehar en magisterexamen i Counseling för ledarskapsställningar i universitet, psykiatriska organ och skolor.

Detta program stöder Marymounts engagemang för utbildning av rådgivande proffs som upprätthåller de högsta etiska normerna, skickliga och känsliga för behoven hos multikulturella populationer. Ed.D. i rådgivare utbildning och tillsyn kommer att göra det möjligt för dig att få de avancerade kliniska och övervakande färdigheter som behövs för att betjäna olika populationer.... [-]

Amerikas förenta stater Arlington
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska