{phdstudies-doctor-of-education:singular} i Instruction

Mest populära 3 {phdstudies-doctor-of-education:plural} i Instruction 2018/2019

Att tjäna en doktorsexamen kan ta slut på dina studier innan du startar din karriär som professionell pedagog. Att ta extra tid, vanligtvis minst två år, för att få en doktorsexamen både hones specifika färdigheter och förbättrar din chans att bli anställd för konkurrenskraftiga positioner i de bästa skolorna.

Vad är en doktorand i utbildning i undervisning? Att välja att utöva din doktorand i undervisningen ger flera post-master-examensår för att förbättra dina undervisningstekniker under ledning av ledande experter på området. Du kan välja mellan många kurser som kompletterar din karriärväg och kommer att fokusera på ditt föredragna område av instruktion från att integrera mindfulness i klassrumsförvaltning för att injicera kreativitet i kärnkurser.

Att tjäna din doktorand i undervisningen erbjuder chansen att skaffa sig många färdigheter, inklusive kritisk analys, organisation och träningsteknik. I din professionella karriär och i ditt dagliga liv hittar du sådana färdigheter ovärderliga. Exempelvis är inlärningsteknik inte bara användbar i klassrummet utan också i ledande befattningar och vid uppfödning.

En doktorand i undervisningen är vanligtvis en kostnadseffektiv examen i att många studenter finner möjligheterna till karriärutveckling att vara fördelaktiga jämfört med kostnaden. Eftersom doktorsexamen tar flera år att slutföra, undersöker du alltid din valda skolan och planerar därför. Detta gör det möjligt för dig att uppfylla dina akademiska mål och hålla dig inom din utbildningsbudget.

Efter att ha tjänat din doktorand i undervisning kommer du sannolikt att göra planer för en konkurrenskraftig ställning som professionell pedagog. Studenter som framgångsrikt fullbordar denna grad fortsätter ofta att bli distriktsintendenter, läroplanerare och författare, eller till och med utbildningsforskare. Även de som väljer att förfoga som lärare i klassrummet tycker ofta att den här graden sätter dem i hög efterfrågan och ger dem möjlighet att välja flera önskvärda positioner.

Är du redo att börja din doktorand i undervisning? Denna grad erbjuds av många skolor i många länder, så dina alternativ är nästan obegränsade, inklusive några online-program för maximal flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Doktor i utbildning i undervisning och lärande med inriktning på vuxenutbildning

Grand Canyon University
Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 fler

Grand Canyon University doktor i utbildning (EDD) i undervisning och inlärning med inriktning på vuxenutbildning grad är utformad för elever intresserade av andragogi stipendium och undervisning master och doktorandprogram till andra lärare. [+]

Grand Canyon University doktor i utbildning (EDD) i undervisning och inlärning med inriktning på vuxenutbildning grad är utformad för elever intresserade av andragogi stipendium och undervisning master och doktorandprogram till andra lärare. Studenter kommer att lära sig att utmärka sig i undervisningen med den avancerade förmågan att studera industrins trender, genomföra nya effektiva undervisningsstrategier baserade på originalforskning och tillämpa fynd för att främja större klassrumsframgång på kollegiala och vuxna nivåer.

[-]

Ed.D. i lärande och undervisning

University of San Francisco - School of Education
Campusstudier Heltid 5 år August 2019 Amerikas förenta stater San Francisco

Tillämpa forskning och pedagogisk psykologi till olika läromiljöer [+]

Lärar- och undervisningsavdelningen erbjuder spännande och unika program på doktorandnivå.

Lärande och instruktion är tillämpningen av psykologiska principer och begrepp för att lösa problem i utbildnings- och träningsinställningar. Individuella skillnader, kognitiv och social utveckling, lärande och motivationsteori, instruktionsdesign, klassrumsundervisning och ledning samt bedömning är gemensamma ämnen som behandlas i programmet.

Lärande och lärande doktorandprogram (Ed.D.)

Tillämpa forskning och pedagogisk psykologi i olika inlärningsmiljöer.

Besök vår hemsida här för att lära dig mer om detta program. Programmet ger arbetsproffs med forskningsfärdigheter och kärninnehåll för att utnyttja och bidra till kunskapsbasen i lärande och undervisning. Med hjälp av den senaste tekniken för att hjälpa till med instruktionsleverans och support, fokuserar kursen på elever och lärande, instruktionsinställningar, forskningsfärdigheter och specialundervisning. Det finns också ett alternativ att få en koncentration i specialutbildning eller en koncentration i digital teknik för undervisning och lärande (nio poäng).... [-]


Doctor in Education (EdD)

National Institute of Education, Nanyang Technological University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 7 år

[+]

Det är av värde för akademisk personal i universitet och högskolor, skollärare och yrkesverksamma som arbetar i internationella organisationer. Den är också lämplig för senioradministratörer i skolor, universitet och utbildnings- och myndighetsorgan. Det har en dygns rigor och förväntningar, men med ett professionellt fokus. Ett av huvudmålen för EdD är att utveckla professionella ledare som kan identifiera och lösa komplexa "fältbaserade" problem. Professionella doktorer spänner på tillämpningen av forskning, utveckling av yrkeskunskap och skapande av kunskaper inom yrket.

• Ett kursintensivt program (där kursen utgör en betydande del av graden) som förbereder eleverna för och underlättar passagen till avhandlingsforskning,... [-]