Läs den officiella beskrivningen

De internationella doktorandprogrammen inom ekonomi och finans vid WISE

WISE fokuserar på högkvalitativ ekonomi och finansutbildning, gränsforskning och intensiv internationell akademisk utbyte och samarbete. Med utmärkta fakultetsmedlemmar rekryterade från utländska högskolor, utförs alla examensformer på engelska baserat på internationell gemensam standard.

KLOK

  • Kvantitativ ekonomi
  • Västerländsk ekonomi
  • Finansiera
  • Statistik

Program detaljer

Programvaraktighet: 4 års heltidsstudie
Undervisningsspråk: engelska
Programstart: Hösttermin
Undervisningsavgifter: RMB 55 000 per år, totalt RMB 165 000
Ansökningsavgift: 400RMB

Ingångskrav

  • Sökande måste vara icke-kinesiska medborgare i allmänhet under 50 års ålder vid tidpunkten för ansökan, ha god hälsa och ha ett giltigt pass.
  • Sökande ska ha en erkänd magisterexamen eller högre.
  • Sökande ska presentera ett TOEFL-certifikat med ett betyg på 80 eller högre eller ett IELTS-certifikat med ett betyg på 6,0 eller högre eller ett annat certifikat för engelsk kunskaper från ett ackrediterat test. Främmande engelska talare är undantagna från detta krav. Sökande som har tagit kurser på engelska under sin magisterexamen eller kandidatexamen ska ge ett medelfristigt certifikat.
  • Förmågan att visa relevant yrkeserfarenhet ges individuellt.

stipendier

Introduktion till stipendier

Det finns ett antal stipendier som erbjuds internationella masterstudenter: Kinesiska statsstipendier, Fujian Provincial Government Scholarships och Xiamen University stipendier.

Tillgång till stipendium kan ändras varje år. Var vänlig uppmärksam på stipendieinformationen på webbplatsen för Admissions Office of Xiamen University (http://admissions.xmu.edu.cn/en/scholarship/) och webbplatsen för Kinas stipendiumsråd (http: // www. csc.edu.cn).

Urval

Sökande kommer att få prioritet om de examinerar från världsberömda universitet eller rekommenderas av högre professorer eller experter. En panel av experter vid XMU kommer att screena kandidater för stipendier och skicka in kandidatlistor till universitetets presidenter för godkännande. Stipendiebeslut fattas på grundval av sökandes ansökningsdokument, akademisk prestation, övergripande meriter, forskningsresultat och övervakare kommentarer. Listor över nominerade till kinesiska statsstipendier och Fujian Provincial Government Scholarship kommer att överlämnas till den behöriga stipendiekommittén för slutgiltigt godkännande.

Resultaten kommer att publiceras på XMU Admissions Offices webbplats. Stipendier kommer att anmälas via e-post och deras anmälningsbrev och viseringsansökningsformulär (JW201 eller JW202) skickas ut så snart som möjligt.

Värdmännens akademiska prestation kommer att bedömas varje år och endast de som uppnår den nödvändiga standarden kommer att få sitt stipendium förnyat för det följande året.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad December 3, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
4 år
Heltid
Pris
165,000 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum