Institutionen för pedagogiskt ledarskap har två (2) utbildningsprogram i utbildningsadministration: Educational Specialist (Ed.S.) examen och pedagogie doktor (Ed.D.) examen.

Programmen genomfördes på South Carolina State University i augusti 1983 och strävar efter att producera akademiker som har de kunskaper, färdigheter och dispositioner som krävs för att producera och upprätthålla en hög akademisk prestation i de allmänna skolorna genom effektiv prestanda, reflekterande beslutsfattande och humanistisk praktik.

I juni 1986 South Carolina Department of Education, med hjälp av standarder som utvecklats av National Association of statliga direktörerna för lärarutbildning och certifiering (NASDTEC) godkände Ed. S. och Ed. D. utbildningsprogram för beviljande grund- och gymnasie rektor och föreståndare certifiering. I december 1986 Södra Föreningen för skolorna (SAC) beviljade Nivå IV ackreditering till South Carolina State University på grund av kvaliteten på Ed. D. utbildningsprogrammet i utbildningsförvaltningen.

The Ed. D. examen utbildningen syftar till att ge studenterna en bred konceptuell ram i ledarskapsteori och forskning. Programmet kräver minst 75 timmar termin av kurser utöver magisterexamen att kvalificera sig för huvudmannen och föreståndare certifiering i South Carolina. Alla studenter som antas till Ed. D. examen med en Ed.S. examen i utbildningsförvaltningen och rektor och föreståndare certifiering måste fylla minst 30 termin timmar på South Carolina State University.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
30 terminer
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019