Doktor I Utbildning

Oral Roberts University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor I Utbildning

Oral Roberts University

Professionalism. Moral. Etik. Medkänsla. Ledarskap. En bra lärare eller administratör inte bara undervisar eller är chef, men hjälper elever och lärare bli bättre individer. The Graduate School of Education vid ORU arbetar för att ge möjlighet för personer som svarade på Guds kallelse att bli "förvandlade professionella kristna lärare." Utbildnings utbildning från en kristen världsbild är det bästa sättet att uppnå detta viktiga mål, och det är vad du får i ORU Graduate School of Education - de kunskaper, färdigheter och inspiration bas att hjälpa inflytande och förändra liv. Detta program, utformat kring temat "Trans Lärare", förbereder professionella kristna lärare att gå in i varje människas värld med en passion för Kristus samtidigt ingjuta styrkor av etiskt beteende, kunskap och kompetens inom sina elever som kommer i sin tur förändra samhället. En ORU Graduate School of Education examen ger möjlighet för individer som innehar kristna principer för att få avancerad förberedelse för professionella ansvar i utbildning över hela världen.

Alla våra program är utformade för vuxna avståndet eleven. Det primära leveranssystem för kursutbud har blivit en intensiv, men trevlig 4-dagars modul klass format. Dessa moduler har omfattande före och efter uppdrag, simuleringar och dynamiska i klassen diskussioner. En unik styrka i programmet är att studenterna bidra med nationella och internationella perspektiv.

Grundläggande kurser

Alla doktorander är skyldiga att vidta följande grundläggande kurser: Organisationsteori i Administration, historia och filosofi Utbildning, Ledarskap Studies, Strategier för Educational Change, och samtida läroplansfrågor. Dessa grundläggande kurser är utformade för att hjälpa eleven att fylla doktor omfattande undersökning.

Områden av koncentration

  • College & Higher Education Administration - Public School Administration - Christian School Administration

Utfall

De som söker en doktor Education Degree kan hitta en rad karriärmöjligheter. Vissa områden är: - Universitets president - University dekanus - Universitets stol avdelning - universitetsprofessorer - vicevärdar - Principal - Administratörer

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Tulsa, Oklahoma
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan