Doktor I Utbildning - EDD

University of Bolton

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor I Utbildning - EDD

University of Bolton

Doktor Utbildning - EDD

EDD är för motiverade personer som vill vidareutveckla sin forskning, analytisk, konceptuella och kritiskt tänkande. Ett EDD är en doktorsavhandling tilldelning men skiljer till den traditionella PhD studie läge genom att, delvis, är det en lärde grad. Proffs som innehar en Bolton EdD ta tillbaka till sin organisation en ökad kunskap och en högre förståelse av dagens mångsidiga utbildningsvärlden, som vunnits genom ett program som är forskningsdrivna.

Om kursen

EDD är konstruerad för att orsaka minsta möjliga störningar för dina yrkesmässiga åtaganden och ansvar. Det kommer att ge en möjlighet att gräva djupt in i politik och praxis och en möjlighet att undersöka på djupet ett särskilt område av intresse via en avhandling. Du kommer att uppmuntras att forma läromedel mot din egen specialitet och är därför relevant inom alla sektorer från tidiga år till högre utbildning.

Särskilda funktioner

  • För vissa kommer en delvis lärt doktorsexamen ger en möjlighet att komplettera sin anställning och / eller intressen inom en ramprogrammet för forskning, men inom ett mer effektivt format än en oberoende forskningsprojekt, den traditionella PhD.

Vad du kommer att lära dig

Students 'kommer att utveckla en hög nivå av akademiskt skrivande och datainsamling.

Vilka ämnen kommer eleverna att studera på kursen?

Som en akademisk examen kan man inte ange men kommer att vara i allmänna områden av utbildningspolitik och praktik och forskningsmetoder.

Vad sägs om undervisning, lärande och bedömningsmetoder?

Klasser hålls på tre lördagar och kommer att innehålla seminarier, ansikte mot ansikte undervisning och ny teknik. Även öppna fredag ​​morgon PGR elevsessioner. Bedömning kommer att vara endast på skriftliga arbeten.

Du kommer att uppmuntras att ta med egen utbildningsrelaterade frågor till bordet som ligger till grund för forskningen. Programmet är uppdelat i två stadier av undervisade och forskningselement. I steg ett, det lärde del, du kommer att bedömas för att utveckla och lägga fram ett preliminärt förslag för forskning och en översyn av relevant litteratur. Scenen två forsknings elementet består av ett program för riktad och oberoende undersökning, vilket leder till utveckling, produktion och försvar av en kritisk kommentar. Den kritiska kommentaren är en omfattande studie av tillämpning av kunskap till en yrkespraktik problem eller frågor med en gemensam tema. Du kommer att arbeta med en namngiven handledare, din studierektor, för att vägleda och råda dig vidare till underkastelse och muntlig tentamen.

Behörighetskrav

Du bör ha en mästare nivå examen i en utbildning relaterade föremål och / eller en kandidatexamen med en första klassificering.

Om engelska inte är ditt första språk kommer du också normalt behöver IELTS 7,5 (eller motsvarande). Om du inte har den nödvändiga engelska nivå, kan du studera engelska med oss ​​från IELTS 4.0 (eller motsvarande).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 13, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
3 - 6 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bolton, England
Startdatum: Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Storbritannien - Bolton, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan