Doktor i teologi

Matej Bel University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor i teologi

Matej Bel University

Akademiker i doktorsavhandling (filosofie doktor i teologi PhD) är behöriga att utföra konceptuell teologiska och vetenskaplig verksamhet och skapa professionella teologiska arbete i kyrkan teori och praktik samt att bygga en kristen världsbild baserad på vetenskaplig exegetik av Bibeln. De är redo att utföra ledande positioner i kyrkan, parachurch och ekumeniska institutioner och organisationer. De kan lära teologiska kurser på universitetsnivå och yrkesutbildning av kyrkan och religiösa organisationer personal.

Utexaminerade förstå sambandet mellan naturvetenskap, humaniora och teologiska vetenskaper och är kompetenta att bedriva forskning i teologi och närliggande områden. Som personligheter samtidigt utbildade inom vetenskap och tro har ett brett syn på frågor av samtida filosofiska-teologiska och etiska kontroverser och kan hantera känslig och kontroversiell respons från allmänheten till etiska och sociala frågor som rör den kristna tron, religion och kultur .

Akademiker som tilldelas den doktor i teologi är beredda att engagera sig i teologiska forskning och publicera originalverk. Dessa personer kan forma en kristen världsbild informeras av biblisk tolkning. Forskningsverksamheten vid institutionen för teologi och Christian Education är inriktade på områden som påverkar effekten av kristendomen på individen och samhället som det avser livet i kyrkan utan också utanför kyrkan.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Price
Pris
700 EUR
Kontakta oss för att begära mer information
Information
Deadline
Locations
Slovakien - Banská Bystrica, Banská Bystrica Region
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Slovakien - Banská Bystrica, Banská Bystrica Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan