Hur mycket kommer det här programmet att kosta mig?
  • Undervisning och avgifter: $ 40,690 - Böcker och förnödenheter: $ 2600 - On-campus rummet och bräda: $ 25,530 * De belopp som anges ovan ingår kostnader för hela programmet, förutsatt normal tid för färdigställande. Observera att denna information kan komma att ändras.


Internationella stipendier

Internationella studenter antagna till Five Towns College är berättigade till ett internationellt stipendium från $ 1.000 till $ 10.000 USD per år. Stipendierna är baserade på talang och / eller meriter och är renumerable baserad på stipendium kriterier som anges i den awards bokstav. Stipendierna delas ut på både grundnivå och avancerad nivå.


Vilka finansieringsalternativ finns tillgängliga för att hjälpa mig att betala för det här programmet?

Finansiering för detta program kan vara tillgängliga genom bidrag, stipendier, lån (federala och privata) och institutionella finansieringsplaner.

  • Federala lån - Privat utbildning lån - Institutionell finansieringsplan


Hur lång tid tar det för mig att avsluta det här programmet?

Programmet är utformat för att ta två år att genomföra. Av dem som fullföljt programmet under 2012-2013, *% slutade på 2 år.

  • Mindre än 10 elever avslutade programmet i 2012-13. Antalet som avslutade inom den normala tiden är inne för att bevara sekretessen för studenterna.
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Five Towns College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
40,690 USD
terminsavgift
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum