Doktor i miljöledning

University of Johannesburg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor i miljöledning

University of Johannesburg

Syftet med doktorsexamen i Environmental Management är att ge kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom specialisering. En doktorsexamen i Environmental Management är en ren vetenskap baserad forskningsstudie som kräver kandidater att visa hög nivå forskningskapacitet och göra en betydande och originella akademiska bidrag vid gränserna disciplinen av specialisering.

PhD i Environmental Management kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialiserad vetenskap kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och tillämpning av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen, liksom grundläggande vetenskaplig och akademiska värden i generering, bearbetning, tolka och presentera data forsknings muntligt och skriftligt.

För tillträde till forskar i Environmental Management krävs en magisterexamen i Environmental Management, men som en följd av interfaculty natur Environmental Management, en annan relevant och motsvarande master examen kommer också att beaktas. Allmänna regler för antagning som anges av naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, tillämpas.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan