Syftet med doktorsexamen i miljöledning är att ge kvalificerade studenter en djup förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom området specialisering. Doktorand inom miljöledning är en ren vetenskapsbaserad forskningsstudie som kräver att kandidater ska visa hög forskningsförmåga och ge ett betydande och originellt akademiskt bidrag vid gränserna för specialiseringsdisciplinen.

Doktorn i miljöledning kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialvetenskaplig kunskap och insikt i problem relaterade till studiefältet och tillämpningen av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen samt grundläggande vetenskapliga och akademiska värden i att generera, bearbeta, tolka och presentera forskningsdata muntligt och i skriftlig form.

För antagning till doktorsexamen inom miljöledning krävs en magisterexamen i miljöledning, även om som en följd av miljöledningens gränssnittskarakter också en annan relevant och likvärdig masterexamen kommer att beaktas. Allmänna regler för antagning, som fastställts av Naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, gäller.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 70 fler kurser från University of Johannesburg »

Senast uppdaterad Augusti 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
3 år
Heltid
Pris
3,500 USD
Studieberäkning per år | Boendeuppskattning: 2500 USD per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum