Läs den officiella beskrivningen

Syftet med doktorsexamen i Environmental Management är att ge kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom specialisering. En doktorsexamen i Environmental Management är en ren vetenskap baserad forskningsstudie som kräver kandidater att visa hög nivå forskningskapacitet och göra en betydande och originella akademiska bidrag vid gränserna disciplinen av specialisering.

PhD i Environmental Management kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialiserad vetenskap kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och tillämpning av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen, liksom grundläggande vetenskaplig och akademiska värden i generering, bearbetning, tolka och presentera data forsknings muntligt och skriftligt.

För tillträde till forskar i Environmental Management krävs en magisterexamen i Environmental Management, men som en följd av interfaculty natur Environmental Management, en annan relevant och motsvarande master examen kommer också att beaktas. Allmänna regler för antagning som anges av naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, tillämpas.

Program undervisas på:
Engelska

Se 70 fler kurser från University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum