Doktor i medie- och kommunikations

University of Nicosia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor i medie- och kommunikations

University of Nicosia

 • Varaktighet (år): 3
 • Utbildningsbevis: Medie- och kommunikationsvetenskap (PhD, 3 år)
 • Kvalifikationsnivå: 3. Cycle (doktorsexamen)
 • Undervisningsspråk: Programmet ges på både engelska och grekiska.
 • För examination: Heltid / Deltid
 • Minimi högskolepoäng: 180

Profil för programmet

Med styrkor över fälten i medie- och kommunikations, ministeriet för kommunikation erbjuder aspiranten forskare och genomförda yrkesverksamma en stark plattform för att utveckla såväl deras akademiska intressen och sin karriär. Avdelningen syftar till att ge en inspirerande och levande miljö för forskarutbildning, för att stödja utvecklingen av forsknings- och presentationsteknik, samt att svara på de akademiska behoven hos våra studenter. Vi skapar möjligheter till tvärvetenskaplig interaktion och vi är stolta över att hjälpa våra studenter att utöka sina professionella nätverk genom att organisera konferenser, seminarier och evenemang som syftar till att skapa nära kontakter med mediebranschen och det lokala och internationella akademiska samhället. Medlemmarna av kommunikationsdepartementet är aktivt engagerade i utmanande projekt och publikationer och inom ett brett spektrum av extracurricular aktiviteter som: kreativa medieprojekt, organisering av mediarelaterade festivaler och andra kulturella evenemang; yrkesutbildning och konsultverksamhet inom en rad områden som mediekunskap och utbildning, digitala media och lärande, filmpolitik, gemenskapsmedia, transmedia och digital storytelling och social media management.

Blivande doktorander är välkomna att vända sig till avdelningen när som helst under läsåret. Du uppmanas att ta kontakt doktorsexamen koordinator innan en formell ansökan. Detta hjälper oss att säkerställa att vi kan erbjuda dig den bästa supporten och sätta dig i kontakt med den medlem av avdelningen som har kompetens att hjälpa och vägleda dig.

Dr. Costas Constandinides

Institutionen för kommunikationsdoktorsexamen

constandinides.c@unic.ac.cy

Karriärmöjligheter

Människor som full framgångsrikt forskarutbildningen kommer att kunna:

 • Fungera som forsknings fakulteten medlemmar i högre utbildningsinstitutioner.
 • Utöva en ledande roll i media, till exempel industrin eller den akademiska världen.
 • Utses så höga tjänstemän i olika avdelningar / tjänster av ministerierna i samband med funktion och bidrag media till social och kulturell utveckling.
 • Utöva en administrativ och / eller övervakande roll i offentliga eller privata institutioner för högre utbildning, i forskningscentra eller i konsultenheter.

Tillgång till vidare studier

N / A

Gradering Krav

Programmet sträcker sig över tre läsår, det vill säga 6 terminer i alla.

Mål

 1. Att ge den studerande djupa kunskaper om de nya trender (ämnes och forskningsmässigt) av koncentrationen han / hon valt.
 2. Att ge förmåga att planera och ta med till nedläggning storskalig forskning och därmed skapa ny kunskap och därmed bidra till den fortsatta utvecklingen av vetenskaperna i media praktik och mediefostran.
 3. För att göra det möjligt för studenten att förstå problemen i samband med framsteg i media och kommunikation, som härrör från sociala och tekniska utmaningar.
 4. Att förbereda studenterna för att fungera som agenter för förändring i deras arbetsmiljö.
 5. Att förbereda eleverna att genomföra och utöva framgångsrikt ledande roll (er) inom området för deras koncentration / arbetsmiljö.

Stipendier - Finansiellt stöd

Universitetet erbjuder stipendier och ekonomiskt stöd till heltidsstuderande, i form av akademiska merit stipendier, ekonomiskt bistånd, atletiska stipendier och studieprogram på campus.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Grekisk
University of Nicosia

Senast uppdaterad November 23, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
13,500 EUR
Lokala / EU-studenter årliga undervisning; 13 500 euro Internationella studenter årlig undervisning
Information
Deadline
Kontakta skolan
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan
Dates
Sept. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan