Doktor i marknadsföring

Allmänt

8 tillgängliga platser

Programbeskrivning

PhD i Marketing Management

HSN Marketing Management

School of Business vid USN har 3-5 vacants positioner som forskningsassistenter i forskarutbildningen i marknadsföring från augusti 2017.

Sista ansökningsdag: 15 februari 2017.

Forskarutbildningen syftar till att föra den akademiska forskningen i marknadsföring närmare marknadsföring praktiken och därigenom koncentrera forskning om ämnen som kommer att generera ny kunskap för verkliga problem.

Som marknader och teknik blir mer global, som kundernas behov blir mer avancerade och fragmenterad, privata företag och offentliga tjänster måste förnya och förbättra sina produkter och tjänster till ett ökande hastighet. För att klara dessa utmaningar och möjligheter, är kompetens inom marknadsföring strategiskt viktigare.

Vi erbjuder en högkvalitativ PhD i Marketing Management som kommer att möta nuvarande och framtida behov av kunskap inom marknadsföring, både nationellt och internationellt.

Programmet består av 180 hp totalt, där 60 högskolepoäng är obligatoriska och valbara kurser. Alla ämnen kommer att ges på engelska. De återstående 120 hp är relaterad till den individuella forskningsarbetet och kommer att leda till avhandlingen.

Alla kandidater har en huvudhandledare och en bihandledare, och normalt huvudhandledaren blir en av fakultetens personal.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Läs mindre
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Mer Mindre