Doktor i livsmedelsteknik

University of Chemistry and Technology, Prague

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor i livsmedelsteknik

University of Chemistry and Technology, Prague

Översikt

Det främsta syftet med forskarutbildningen är att förbereda de studerande med möjligheten för oberoende kreativt arbete och djup kunskap inom livsmedelsteknik och andra relaterade ämnen. Studien fokuserar på den vetenskapliga och forskning i tekniska processer och bygger på omfattande kunskap om kemiska, biologiska, tekniska och ekonomiska discipliner, och kunskapen om thesolution av de specifika komplexa problem av utvalda livsmedelsgrenar (spannmål, bagare och socker teknik, mejeri och fett teknik, kött och köttprodukter teknik, teknik av frukt och grönsaker, teknik tensider och detergants och kosmetika).

Lediga

Akademiker kan arbeta inom vetenskap och forskning eller direkt inom livsmedelsindustrin, samt inom närliggande områden som kosmetika och kemisk industri, inklusive bearbetning av avfall och miljöskydd. De kan hålla ledande positioner inom utveckling, produktion, kontroll och projektion i kommersiella företag eller statliga institutioner. På grund av det breda begreppet kompetens de nyutexaminerade är redo inte bara för professionell action i sin specialisering, men också för att anpassa för eventuell användning i andra tekniska och vetenskapliga områden.

Urval av de senaste teser

  • Beredning och karakterisering av sorbenter baserat på modifierade polysackarider
  • Funktionella egenskaper hos vassleproteiner
  • Trender i livsmedelsförpackningar: förpackningar med antimikrobiell aktivitet och hygieniska aspekter av användning av mjukgörare baserade på epoxiderad sojaolja
  • Radikala och pericyklisk reaktion i fetter och oljor under höga temperaturer
  • Bedömning av äkthet vinäger och konserverade produkter innehållande ättika
  • Utvalda faktorer som påverkar säkerheten hos livsmedel och maträtter
  • Fraktionering av stora vassleproteiner
  • Orsaker och förebyggande av fel av livsmedelsprodukter
  • Framställning av polysackaridderivat med tillämpning betydelse
  • Strukturanalys av polysackarider av läkemedel trä-sönderfall svamp

Diverse

öppen registrering

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 25, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjeckien - Prague, Prague
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Tjeckien - Prague, Prague
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan