Doktor I Livsmedelskemi Och Analys

University of Chemistry and Technology, Prague

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktor I Livsmedelskemi Och Analys

University of Chemistry and Technology, Prague

Översikt

Målet med studien är att utbilda specialister med en djup kunskap inom livsmedelskemi, mat / foderanalys och människoföda - vilket återspeglar den nuvarande state of the art inom respektive vetenskapsområde och med visionen av den framtida utvecklingen / utmaningar. Eleverna kommer att få inte bara en omfattande teoretiska kunskaper men också bred praktisk erfarenhet av laboratorier som är utrustade med moderna instrument. Kurserna ges till framtida specialist fokuserar på reaktion som förekommer i livsmedel under bearbetning transport och / eller lagring. De viktigaste parametrarna för livsmedel såsom näringsvärde, sensoriska egenskaper och säkerhet är under fokus, kosttillskott är också viktig fråga. Särskild uppmärksamhet ägnas åt avancerade analys strategier som gäller för en effektiv kontroll av kemiska föroreningar / överskott / gifter, som uppmärksammas är moderna omik strategier som gör det möjligt att bekämpa livsmedels bedrägeri och studier av biologiskt aktiva livsmedelskomponenter. När det gäller människoföda, vissa kurser gäller också med medicinsk aspekt i samband med detta område.

Lediga

Examen är expert förberedd för olika roller i ledande positioner som kräver tillämpning av en omfattande kunskap inom livsmedelskemi, livsmedelsanalys, livsmedelssäkerhet, näring och miljöskydd. Forskarskolan är förberedd för förvaltningen / utföra en forskning både i den privata sektorn och statliga institutioner. Utöver dessa positioner, akademiker tack vare en intensivkurser med inriktning på människoföda som rådgivare och / eller samordnare.

Urval av de senaste teser

  • Antioxidant aktivity utvärdering av Maillard reaktionsprodukter i modellsystem och utvalda vegetabiliska livsmedel
  • Nya tekniker i analys av livsmedelsFörorenings Rester
  • Studie av frisättning av industriella föroreningar i näringskedjorna
  • Nya metoder för att studera vad som händer med föroreningar i livsmedel och miljö
  • Nya strategier i analysen av miljöföroreningar
  • Tillämpning av masspektrometriska tekniker för komplexa kvalitet och säkerhet bedömning av värmebehandlad potatis och spannmål livsmedel
  • Förekomsten av mykotoxiner i spannmål och deras öde under livsmedelsförädling

Diverse

öppen registrering

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 25, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjeckien - Prague, Prague
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Tjeckien - Prague, Prague
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan