Forskar INF förbereder doktorander att arbeta i omvälvande "fjärde paradigm" av vetenskap och teknik, ett tvärvetenskapligt fält förlitar sig på Big Data och avancerad mjukvara, hårdvara, och statistik färdigheter. Efter en strömlinjeformad femårsplan för utbildningen kommer utexaminerade vara redo att vara ledande inom industrin och statliga forskningslaboratorier, lärare och forskare inom den akademiska världen, och företagare i banbrytande informatik applikationsområden. Utexaminerade kommer att bidra till spännande projekt som behandlar kritiska områden nationellt behov i bioinformatik, befolkningens hälsa, hållbar miljö, ekologi, software engineering, bärbara datorer, cyberfysiska system, och cyber.

Elevernas forskning och utbildning stärks genom breda samarbeten med en rad olika akademiska, regeringen, och privata enheter.

Vi accepterar studenter från breda formella utbildningsbakgrund som biologi, ekologi, datavetenskap, elektroteknik, och statistik, men alla studenter måste ha tillräcklig behärskning av viktiga grundläggande områden för att ett meningsfullt sätt delta i och bidra till egen forskning. Dessa områden omfattar programmering, datastrukturer, mjukvaruutveckling metoder och statistik. Program fakultet kan kräva att studenter antagna till programmet korrigera eventuella brister i dessa områden genom att anmäla sig ytterligare grund eller forskarutbildningskurser.

Tillgängliga Betoning områden:

 • Bioengineering informatik - Min kurs
 • Cyber ​​och programvarusystem - Tonvikten
 • Ekologiska och miljövetenskap - Min kurs
 • Hälsa och bioinformatik - Tonvikten

Doktorsexamen i informatik och Computing möjliggör för studerande att engagera sig i en forskningsintensiv studier inom ett brett spektrum av informatik och dator områden, bland annat befolkningens hälsa, bioinformatik, fjärranalys, ekologisk modellering trådlös sensor och kommunikationssystem, cyberfysiska system , programvaruarkitektur och visualisering, datorgrafik, modelldriven design, maskininlärning, bärbara datorer, och cybersäkerhet.

Vår femåriga examen stärks av engagerade mentorskap och professionell utveckling utbildning, med studenter gynnas av ett brett spektrum av samarbete och partnerskap, inklusive men inte begränsat till: Centrum för Bioteknik Innovation, Centrum för mikrobiell genetik och genomik, Centrum för ekosystemvetenskap and Society, Merriam-Powell Center for Environmental Research, Institutionen för Biological Sciences, Institutionen för fysik och astronomi, Institutionen för geovetenskaper och miljömässig hållbarhet och School of Forestry.

Regionala forsknings medarbetare inkluderar, men är inte begränsade till: Translational Genomics Research Institute, Northern Arizona Healthcare och Flagstaff Medical Center, North Country Healthcare, US Geological Survey, och Northern Arizona planetologi Alliance.

Vad kan jag göra med en filosofie doktor i informatik och Computing?

Ph.D. program i informatik och Computing förbereder de studerande för meningsfulla och givande karriärer i tillämpningen av informatik och datorer till kritiska områden nationellt behov. Vi strävar efter att förbereda eleverna för att vara ledande inom industrin och statliga forskningslaboratorier, lärare och forskare i den akademiska världen, eller entreprenörer i banbrytande informatik applikationsområden.

Universitets Krav

Att få en filosofie doktorsexamen (Ph.D.) vid Northern Arizona University, måste du fylla i en planerad grupp av kurser, från en eller flera discipliner, som sträcker sig från åtminstone 60-109 enheter av graduate-kurser. De flesta planer kräver forskning, en avhandling, och omfattande undersökningar. Alla planer har hemvist krav tid på Flagstaff campus bedriver heltidsstudier.

Förutom University Krav:

Slutföra individuell plan krav.

YTTERLIGARE BEHÖRIGHETSVILLKOR

Behörighetskrav utöver tillträde till NAU krävs.

 • NAU Graduate Online ansökan krävs för alla program. Detaljer om behörighet ingår i ansökan online.
 • Grundexamen från ett regionalt ackrediterad institution
 • Medeltalet (GPA) på 3,00 (skalan är 4,00 = "A"), eller motsvarande.
 • Tillträde till många forskarutbildningen är i konkurrens med, och program kan ha högre krav än de som fastställts av Graduate College.
 • Avskrifter

För mer information om examen inresepolitiken, besök Graduate Antagningsregler Internationella sökande har ytterligare behörighet. Se International Graduate Antagningsregler

Individuella krav program antagning inkluderar:

 • GRE® reviderade General Test
 • 3 rekommendationsbrev
 • Personligt uttalande eller essä
 • Återuppta eller CV
 • Kompetens inom viktiga grundläggande områden i informatik, inklusive kärn ämnen som programmering, datastrukturer, mjukvaruutveckling metoder, och statistik, samt områden som stöder specifika inriktningar, såsom biologi, ekologi och cybersystem.

Student Mål

Akademiker i detta utbildningsprogram kommer att visa följande avancerade kompetens och program studieresultat (PLoS): PLO1: Identifiera, förklara och bedöma de viktigaste teorier, forskningsmetoder och tekniska metoder kör informatics- driven vetenskap och teknik och effekterna av dessa element på samhället.

PLO2: Identifiera, förklara, syntetisera och tillämpa de grundläggande begreppen informatik, inklusive storskalig datarepresentation och organisation, olika typer av programmeringsspråk, mjukvaruutveckling metoder, databehandling, informationsutvinning och maskininlärning, och statistisk analys.

PLO3: Identifiera, förklara, syntetisera och tillämpa tvärvetenskapliga kombinationen av kärn informatik och djup disciplin expertis som definierar en av följande betoning områden:

 • Hälsa och bioinformatik, med fokus genetisk och genomisk analys, befolkningens hälsa, och smittspridning;
 • Ekologiska och miljö informatik, med fokus på ekologiska och miljöanalyser och fjärranalys;
 • Cyber ​​och programvarusystem, med fokus på design och implementering av cyberfysiska och storskaliga programvarusystem.
 • Bioengineering informatik, med fokus på dataanalys och kontroll i biotekniska tillämpningar.

PLO4: Identifiera, undersökning, analysera, organisera och kritiskt destillera information från den vetenskapliga litteraturen inom ett informatik betoning område och kreativt identifiera öppna frågeställningar.

PLO5: Självständigt kunna tillämpa lämplig expertis, metoder och verktyg för kreativ design, utförande och utvärdering av en undersökning som behandlar ursprungliga informatik forskningsfrågor.

PLO6: Komponera och engagera sig i mycket effektiv skriftlig och muntlig kommunikation i informatik områden; visa tydlig argumentation och logisk sammanhållning i en mängd olika skriftliga och muntliga kommunikation, inklusive vetenskaplig spridning, ansökningar om finansiering, industri, och lay-kommunikation.

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Northern Arizona University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum