Industrial Engineering Department ger inte bara grundläggande teknisk kunskap, men också utrustar eleverna med informationsteknik och engelska kunskaper. Genom industriell utbildning, små projekt i olika kurser och examensarbete, presenterar vår avdelning flexibilitet för eleverna att koncentrera sig på de särskilda områden som de är villiga att studera. Vår läroplan är inriktad på Information Systems Engineering, Produktionsteknik och Operations Research.

Globaliseringen av världsekonomin har ökat kundernas förväntningar, skapar efterfrågan på varor och tjänster med bättre kvalitet till överkomliga priser. Därför har tillverknings-och tjänsteföretag började söka efter personal med ingenjörs-och ledarskapsförmåga. Industriell, som en disciplin som härrör från denna synpunkt, bidrar till produktions-och tjänstesystem med analytisk problemlösning, informationsteknik, och vissa samhällsvetenskap. Inom ramen för dessa referenser, är Industrial Engineering: s omfattning av forskning och utbildning för att söka sätt att öka kvaliteten och produktiviteten genom att använda knappa resurser på ett effektivt sätt. Så, det ger möjligheter till bra positioner inom tillverkningsindustrin, hälso-och sjukvård, kommunikation, livsmedelssektorn, utbildning, logistik, banker, konsultfirmor, offentliga företag, och med ens planerar delar av sociala projekt.

Det finns tre laboratorier som är etablerade i avdelningen för industriell teknik för Yasar University. Dessa är Computer Aided Design och tillverkning (CAD / CAM) laboratorium, Ergonomi laboratoriet och simulering laboratorium. Våra studenter får möjlighet att utveckla sina praktiska färdigheter genom individuell användning av laboratorieutrustning. I slutet av grundutbildningen, är studenter utrustade med kunskap och förmåga att starta en lovande karriär i branschen eller att bedriva forskarutbildning.

Program undervisas på:
Engelska
Yasar University

Se 5 fler kurser från Yasar University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
11,000 USD
för hela programmet
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum