Undervisning: Turkiska

Yasar University Business Administration forskarutbildningen är utformat för att förmedla moderna affärsapplikationer och teoretiska ansatser som ger en grund för dessa ansökningar till våra studenter och leder dem att bedriva forskning och bidra till nationell och internationell näringslivet och den akademiska litteraturen.

Programmet består av obligatoriska och selektiva kurser som gör det möjligt för våra studenter att specialisera sig på vissa områden. Kurser erbjuds i olika specialområden motivera våra elever att göra tvärvetenskaplig forskning.

Det finns tre inriktningar för Business Administration forskarutbildningen: - Redovisning-Finans - Management Organisation - produktion, marknadsföring och logistik Språket i doktor i företagsekonomi programmet är turkiska Programmet består på två sätt: - För dem som är accepteras med kandidatexamen "Integrerad PhD Program" - För dem som accepteras med civilingenjörsexamen "PhD Program" Antagna för "Integrerad PhD Program" är skyldiga att uppfylla 7 viktigaste obligatoriska kurser (21 kredit-timmar), 6 fält obligatoriska kurser (20 kredit-timmar) och 12 kredit-timmars selektiva kurser. Studenter lyckas i kompetensprov ska skriva en doktorsavhandling.

Studenter accepteras för "PhD Program", bör uppfylla 23 kredit-timmar kurser. Studenter lyckas i kompetensprov ska skriva en doktorsavhandling.

Våra elever har också möjlighet att dra nytta av Erasmus utbytesprogram och studera för en termin i något av de europeiska länderna.

Chef för Business Administration Avdelningen Cagri Bulut, Ph.D.

Ansökan Krav för forskarutbildningen

Krav Studentacceptansforskarutbildningen anges i Yasar University Graduate utbildning, Undervisning och examination förordningar, artikel 4 / b, 5, 6 och 7.

Villkor och krav för doktorsexamen. Ansökan:

  • Master of Science / Bachelor diplom - Bevis på tillräckliga kunskaper i det engelska språket (UDS min 55.) - Master of Science / Bachelor utskrift och medeltalet - Att lämna examen undersökning poäng ALES (Min. 55 för dem som tillämpas med civilingenjörsexamen; Min. 70 för dem som tillämpas med kandidatexamen).
  • Ansökningsblankett

Utvärdering av kandidaterna:

  • ALES:% 50 - Master of Science / Bachelor utskrift och medeltalet:% 25 - Intervju:% 25 Villkor om löptid i doktorsexamen. Programmet är som följer: a) tillåtna avslutad varaktighet för doktorsexamen. program är maximalt 8 (åtta) terminer för grad innehavare mästare och 10 (tio) terminer för innehavare kandidatexamen.

b) tillåtna avslutad varaktighet för att uppfylla obligatoriska kurser är maximalt 4 (fyra) terminer för grad innehavare master och 6 (sex) terminer för innehavare kandidatexamen. De som inte kan uppfylla de obligatoriska kurser inom denna period eller inte kan uppnå en GPA på 3,00 utvisas.

c) krävs att de uppfyller obligatoriska kurser, lyckas i kompetensprov och har sin avhandling förslag accepteras, magisterexamen innehavare som inte kan slutföra sin avhandling i slutet av 8 (åtta) terminer och kandidatexamen innehavare som inte kan slutföra sitt examensarbete i slutet av 10 (tio) terminer ges upp till 4 (fyra) terminer extra tid på rekommendation av respektive institution och bekräftelse av styrelsens institutet.

Program undervisas på:
Engelska
Yasar University

Se 5 fler kurser från Yasar University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 år
Heltid
Pris
11,000 USD
för hela programmet
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum