Okan University, En av de mest framstående och framstående stiftelse universitet i Turkiet är hem för en mängd grundutbildning och doktorand kropp 14.000. För närvarande har Okan universitet studenter från 43 olika länder. Det erbjuder mer än 138 grund-och forskarutbildning. Universitetet består av sex fakulteter, två yrkeshögskolor skolor och tre forskarskolor. Universitetet erbjuder också ett utbud av två år associera studieprogram som motsvarar de efterfrågade yrkesmöjligheter.

Okan University ligger i Istanbul, den enda staden som sträcker sig över två kontinenter, Europa och Asien. Förutom huvudcampus på den asiatiska delen av Istanbul, med dess moderna fakultetsbyggnader, bosättning hallar och social service, har Okan University tre andra campus i centrala lägen på både europeiska och asiatiska sidan av staden.

Den nya globala affärs era av kantaffärsrelationer kräver en ny uppsättning av ledande kompetens. Okan University Business Administration doktorsexamen Program, Efter att ha reviderat sina program i enlighet med detta, erbjuder ett rikt utbud av koncentrationsområden i syfte att möta de unika karriär behoven hos våra studenter. Våra världsklass lärare från olika bakgrunder ger en balans mellan teori och praktik i genomförandet av läroplanen.

Vi strävar efter att ingjuta exceptionella ledande kompetens inom olika grupper av studenter som kommer från Istanbul Business District och från andra delar av Turkiet, liksom från internationella företag. Internationella sommar program erbjuds också till Business Ph.D. studenter att utöka sin vision och kunskapsbas via global exponering.

Okan universitet strävar kontinuerligt efter att främja utvecklingen av kunskap både nationellt och internationellt med sina elevcentrerad utbildning, ackrediterade program av hög kvalitet och dess forskningscentra. Trogen sitt motto, "ledare i universiteten och näringslivet Samarbete", Okan University kombinerar effektivt teori och praktik genom att använda framstående lärare och inbjudande sakkunnig personal för att föreläsa eleverna att förbereda dem för framgångsrika karriärer. I nära samarbete med olika branscher, har universitetet tagit fram kursplaner och praktikantprogram för sina studenter att öka deras anställbarhet färdigheter.

Vi lägger stor vikt på att utveckla "Lära att lära" kompetensen hos våra studenter att utrusta dem med förmågan att förbli konkurrenskraftiga i sin karriär. Strategiska, innovativa, system och kritiskt tänkande system är viktiga komponenter i vår läroplan, som ger breda ledningskompetens samt de nödvändiga verktyg, metoder och resurser för våra elever att lyckas i den globala näringslivet.

Vi vill att våra elever att överväga Okan University Business Ph.D. som en investering för att få en konkurrenskraftig professionell skärpa och njuta av en framgångsrik karriär liv. Vår kväll och helg klasser är utformade för att underlätta tidsplanering för ett yrkesliv i kombination med forskarutbildning.

Vänligen kontakta med vår internationella kontor för applikations villkor.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Pris
Free
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum