Läs den officiella beskrivningen

Doktor i företagsekonomi

Koç forskarutbildningen huvudfokus är att utbilda studenter för att bli inflytelserika forsknings forskare inom sitt ämnesområde på toppuniversitet i världen. Intresserade studenter bör önskar en akademisk position vid en toppuniversitet, och har motivation och förmåga att uppnå detta mål. Av denna anledning är vårt program inte ett lämpligt alternativ för personer som planerar att arbeta inom industrin.

Tre aspekter av programmet sticker ut för att bidra till att uppnå sitt primära mål av utbildning av hög kvalitet forskare:

Kvaliteten på fakulteten

Koç GSB Fakultetens medlemmar har doktorsexamen från välrenommerade forskarutbildning i hela världen, är aktiva inom forskning och publicera i topp tidskrifter inom sitt expertområde (klicka här för en lista av de senaste publikationer). Dessutom är ett antal lärare representerade i redaktionella prövningsnämnder i topp tidskrifter.

Programstruktur

Koç University doktor i företagsekonomi Programmet har en flexibel struktur för att rymma elever med unika mål och bakgrunder. Till exempel, kan doktorander inom marknadsföring fokusera på konsumenternas beteende, strategi, eller modellering och anpassa sin kurs arbete i enlighet med detta. Denna anpassning kan innebära att ta kurser från närstående discipliner, bland annat ekonomi och psykologi.

Observera att våra programkrav fokusera på att utveckla konceptuella och metodologiska färdigheter, som är nödvändiga för att producera akademisk forskning kvalitet.

Student stöd

Koç GSB Fakulteten är tillägnad utbildning av doktorander, och samarbeta med dem om gemensamma projekt. Publicerade artiklar som resulterade från sådana samarbeten vittnar om framgången för denna strategi. Doktorander har mycket begränsad undervisning ansvar, så att de kan fokusera på sin forskning och utveckla sin forskning kompetens utan större distraktion på sin tid.

För studenter som är intresserade av experimentella metoder, det finns en särskild marknadsföring labb med tjugo en labbstationer. Datainsamling förenklas tack vare specialiserad mjukvara som hanterar studie meddelanden, deltagande registreringar och extra kredituppgifter.

Vi betonar en stödjande kultur bland våra doktorander, och fokusera på det kollektiva framgången för gruppen snarare än enskilda elever. Resulterar stödjande social miljö ger studenterna möjlighet att knyta värdefulla kontakter med sina kollegor i programmet.

antagningskriterier

För att ansöka till forskarutbildningen måste sökande fylla i ansökan online och ladda upp följande; • GMAT / GRE, TOEFL och ALES provresultat (GMAT och TOEFL poäng ska skickas till institutionen nummer 0163 och GRE poäng ska skickas till institutionen nummer 0668) Minimi poäng för testerna är: GMAT 600 GRE 150 TOEFL 600 (PBT ), 250 (KBT), 100 (IBT) • En tjänsteman akademiska utskrift från varje universitet deltog • En redogörelse för syftet beskriver din föreslagna området för studien och varför du är förberedd för det här programmet.

• Tre (eller fler) Rekommendationsbrev. Den sökande ska ge kontaktuppgifter för dem som kommer att fylla i referensbrev i ansökan online. De kommer att förses med webblänken av hänvisningsbokstaven form via e-post.

• En meritförteckning • Ansökningsavgift inbetalningskort Utvalda sökande kommer att kallas till en intervju av Graduate School of Business.

Stipendium

Studenter antagna välja mellan två följande erbjudanden: undervisning undantag (49.000 TL / år) plus 1800 TL månatlig stipendium. De månatlig stipendium ökar till 2200 TL efter studenten passerar PhD kval.

Ytterligare fördelar:

  1. Alla elever får en bärbar dator och privata sjukförsäkringar.

  2. Studenter med framgångsrik stående får reskassan att delta i vetenskapliga konferenser och möten.

  3. Doktorander kan erbjudas månatlig stipendium upp till 3000 TL genom externt finansierade forskningsbidrag och projekt.

Studerande som fått sin stipendium från andra källor (som Tübitak stipendier eller externt finansierade forskningsanslag och projekt) är berättigade till följande förmåner som tillhandahålls av universitet: Research Award: 1800 TLC. Bostadsbidrag: 525 TL / månad för studenter som inte använder den fria bostadsbidrag.

Program undervisas på:
Engelska

Se 14 fler kurser från Koc University - Istanbul Turkey »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum