Read the Official Description

Filosofie doktor i företagsekonomi


Vi tar för närvarande emot ansökningar om termin 1/2013. Stipendier finns.


Programmets mål: För att företag och organisationer för att lyckas i denna moderna miljö, de behöver för att anställa personer med nödvändiga kunskaper i företagsekonomi och förvaltning. De önskade färdigheter inkluderar utmärkt kommunikationsförmåga, en förståelse för sambanden mellan en organisations nyckeltal och bredare affärsfrågor och som är innovativa och har kreativa problemlösning färdigheter. För att upprätthålla sådana färdigheter, behöver chefer inte bara förstå av nuvarande teorier, metoder och tekniker, men också vara medveten om de initiativ och forsknings- som bedrivs vid forskningsinstitut som leder till nya metoder i förvaltningen.

För att möta dessa krav DPUIC erbjuder en professionell doktorsexamen i Business Administration PhD (BA) examen för företagsledare och ledare som vill få en up-to-date förståelse av informationsteknik rika affärsmiljö. Detta program är också utformad för de individer som är intresserade av att förvärva avancerad hantering forskningskompetens.


 
Studenter i detta program kommer att:

  • Bli exceptionella administratörer och chefer med akademisk och teknisk expertis inom områden som affärsmetoder, human resource management, ledarskap, entreprenörskap, affärskreativitet, marknadsföring, problemlösning och internationella affärer.
  • Vara kvalificerad att fungera som mellannivå och hög nivå chefer i statliga myndigheter och det privata näringslivet.
  • Bli administratörer och specialister förvaltning som kan hålla dig uppdaterad med utvecklingen av administrations- och förvaltningsinitiativ i ett informationsrikt samhälle.
  • Bli administratörer och specialister förvaltning med starka forska färdigheter.


Terminer:


Termin 1: AUG-DEC

Termin 2: januari till maj

Sommar: jun-aug


 
Program Tidtabell:

Lördag och söndag från 9:00 till 4:00

Forskar Ansökningar tas emot: DPUIC accepterar Antagning Ansökan hela året; dock kan inkommande doktorander bara börja sina studier under termin 1 eller termin 2.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Dhurakij Pundit University's International College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum