Read the Official Description

Singapore Management University (SMU) doktor i företagsekonomi program utvecklar exceptionella forskare som har en djup förståelse för de frågor som konfronterar näringslivet och som har möjlighet att genomföra banbrytande oberoende forskning i inriktningar, inklusive ekonomi, marknadsföring, Operations Management, organisationsbeteende & Human Resources, och Strategic Management & Organisation.

Programmet drivs av SMU Lee Kong Chian School of Business, som är är en av de yngsta institutioner över hela världen att tilldelas EQUIS och AACSB ackrediteringar. De ackrediteringar täcker alla program, inklusive doktorsexamen. Lärare på skolan konsekvent publicera i top-tier affärstidningar, och vår rigorösa och intellektuellt stimulerande läroplan förbereder våra studenter för olika karriärer inom akademi och industri.

Singapore Management University (SMU) Lee Kong Chian School of Business erbjuder:

Doktor i företagsekonomi (finans)
Denna stränga och intellektuellt stimulerande Programmet betonar fördjupning inom finans, ekonomi, statistik och kvantitativa forskningsmetoder. Programmet ges av en grupp dynamisk lärare som ständigt publicera i topp finanstidskrifter.

I slutet av programmet kommer akademiker har den kompetens som krävs för att genomföra en fördjupad forskning om en särskild underfält i finans såsom asset pricing, corporate finance och marknadsmikrostruktur. Utexaminerade kommer också att ha en bred uppskattning av fältets centrala forskningsfrågor. Med tanke på den enorma betydelsen av finansiering till den globala ekonomin, kommer en examen från detta program vara väl förberedd för olika karriärer inom den akademiska världen, näringslivet, internationella organisationer och offentlig sektor.

Breda forskningsstyrkor inkluderar Asset Pricing; Corporate Finance & Governance; Hedgefonder; Institutionella investerare; Marknadsmikrostruktur; Och Private Equity.

Doktor i företagsekonomi (marknadsföring)
Detta program utbildar studenter att genomföra rigorösa och relevant forskning inriktad på att förstå och förutsäga marknadsföringsåtgärder för företag och chefer, och konsumenternas beteende. Detta är en mycket selektiv program inriktat på utbildning studenter att bli marknadsföring fakultet i topp-nivåer forskning fokuserad skolor.

Lärandet ingår företaget kurser över SMU och nära samarbete med, och exponering för världskända marknadsföring lärare som kommer att erbjuda avancerade forskningsområde kurser. Doktorander kommer också att kunna dra nytta av de resurser SMU världsklass forskningsinstitut och centra som Centrum för Marketing Excellence och Institutet för Service Excellence.

Breda forskningsstyrkor inkluderar E-Retailing; Digital marknadsföring; Finansiella konsekvenser av marknadsföringsåtgärder Och rollen av känslor och känslor för konsumentbeslutsfattande.

Doktor i företagsekonomi (Operations Management)
Denna mycket konkurrenskraftigt program betonar teoretisk forskning med praktisk relevans. Studenterna förväntas att slutföra rigorösa kurser, ett nära samarbete med Operations Management lärare de och gå på regelbundna forskningsseminarier.

Studenterna kommer också att ha möjlighet att interagera med kända gästforskare från olika delar av världen. Programmet syftar till att placera sina studenter i fakultets positioner vid ledande universitet och chefspositioner inom industri, offentlig sektor och internationella organisationer.

Breda forskningsstyrkor inkluderar E-Commerce & Omnichannel Retail; Hälsovård Operations Management; Produkt- och servicedesign och utveckling; Inköp & Sourcing Management; Supply Chain Management; Och hållbara verksamheter.

PhD i Business (Organisationsbeteende och personal - OBHR)
Programmet utrustar akademiker med de kunskaper, färdigheter och förmåga att genomföra mycket noggrann forskning i OBHR i stora forskningsuniversitet över hela världen. Programmet, undervisas av en internationell grupp av lärare som konsekvent publicerar i fältets mest respekterade tidskrifter, ger praktisk träning i forskning redan från början samt en stimulerande läroplan betonar psykologiska grunden för organisatoriskt beteende och mänskliga resurser, statistik och forskningsmetoder. En vårdande tillvägagångssätt antas av våra lärare som kommer att hjälpa eleverna att lyckas på arbetsmarknaden och i deras karriärer.

Breda forskningsstyrkor inkluderar kreativitet; Kultur; Etiskt beteende; Dom och beslutsfattande Mindfulness; Organisatorisk rättvisa; Prestationsmätning; Och lita på.

Doktor i företagsekonomi (Strategic Management & Organisation)
Detta program utrustar eleverna med kompetens, kunskap och kompetens för att bedriva högkvalitativ forskning inom strategisk ledning och organisationer. Eleverna kan välja sina forskningsämnen från en rad olika delområden inom områdena strategisk ledning och organisationsteori, företags- och affärsstrategi, innovation, teknisk förvaltning, företagande, och bolagsstyrning.

Programmet ger rigorös träning av lärare som i topp akademiska tidskrifter regelbundet offentliggöra. Detta säkerställer att våra studenter kommer att vara väl rustade för att starta sina akademiska karriärer som kompetenta, självständiga och publicerade forskare.

Breda forskningsstyrkor omfattar Entrepreneurship, Innovation, International Business, Organization Theory och Strategic Management.

Doktor i företagsekonomi Programstruktur


Den doktor i företagsekonomi är en heltid program, med en maximal kandidatur fem år. Under de första två års studier kommer eleverna skriva in sig i intensivkurser för att bygga upp sin forskning djup och bredd. De kurser är att förbereda studenterna för avhandling forskning. Studenter är skyldiga att sitta för en doktorsexamen examen (QE) för att bedöma deras behärskning av grundläggande begrepp och teorier. Efter avslutad av QE, ska studenten vara redo att inleda avhandlingen, som är baserad på originalet, oberoende forskning.

Framework

 • 6 Grundkurser (6 kursenheter) - 2 valfria ämnen (2 kursenheter) - 4 Avancerade forskningsämnen Kurser (4 kursenheter) - Doktorsavhandling (28 kursenheter)

Oral försvar av avhandlingen förslaget

Detta är en muntlig presentation av det föreslagna ämnet till en disputationskommittén. Ett skriftligt avhandling förslag måste lämnas in före presentationen. En handledare med kompetens inom det valda ämnet, kommer att utses. Han eller hon leder och mentorer studenten hela avhandlingsarbetet.

Oral försvars- och Slutförande av doktorsavhandling
Detta är en muntlig presentation av skriftlig avhandling rapport till kommittén. Efter eventuell översyn (s) till rapporten och vid uppfyllandet av alla nödvändiga krav kommer kommittén rekommendera universitetet att tilldela doktorsexamen.

Förkunskapskrav

 • Åtminstone en bra kandidatexamen. En magisterexamen är användbar men inget krav.
 • Bra GRE eller GMAT resultat.
 • Bra TOEFL eller IELTS poäng (för sökande vars undervisningsspråk på kandidat- / avancerad nivå var inte på engelska).

Doktorander "Professional Development

Eleverna också yrkesutbildning. Dessa inkluderar undervisning, engelska kommunikation och presentationsteknik, samt workshops sådana som intervju förberedelse karriärutveckling. Dessutom har eleverna också möjligheter att dela sina forskningsinsatser med det internationella forskarsamhället via välrenommerade referee forskningskonferenser, i Singapore och utomlands. SMU finansierar våra elever att delta i sådana konferenser.

Scolarships

Stipendier tillgängliga

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-program: Forskning Excellence över Management, Social Science & Computing

En högskolan i Asien, Singapore Management University (SMU) är internationellt känd för sin världsklassade forskning och framstående undervisning. Det genererar spjutspetsforskning med globala konsekvenser, och syftar till att framställa breda, kreativa och företagande ledare. Hem till över 8300 studenter och doktorander är SMU känd för sin interaktiva och tekniskt-aktiverade pedagogik seminarium-stil undervisning i små klasser. Universitetet består av sex skolor - School of redovisning, Lee Kong Chian Handelshögskolan, School of Information Systems, School of Law och Institutionen för samhällsvetenskap - erbjuder ett brett utbud av kandidat-, magister- och doktorsexamen program inom olika discipliner .

SMU erbjuder fyra forskarutbildning:

 1. Doktor i företagsekonomi, med specialisering inom:
 • finans
<li>   marknadsf&ouml;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisationsbeteende &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisation</li>

PhD i ekonomi

  PhD i psykologi

  Doktorand i informationssystem (databehandling och ledning)

Fördelar med Sysslar SMU PhD

 • SMU förbereder våra doktorander att bli världsledande akademiska eller branschledare inom sina specialområden genom att ge möjligheter till djupare integration över ledning, samhällsvetenskap och databehandling. Våra studenter är väl rustade för att skapa eller generera effekt och verkliga lösningar. SMU uppmuntrar våra studenter att genomföra multidisciplinär forskning under sin doktorsresa.
 • Det finns också många möjligheter för våra doktorander att delta i forsknings- och undervisningsgrupper på skolorna samt SMU forskningscentra och institut omfattande internationellt kända lärare som är experter inom sina specialområden.
 • Utöver akademisk utbildning, SMU doktorander deltar i fortbildningsaktiviteter (t.ex. presentation och pedagogisk skicklighet utbildning). Denna utbildning är till nytta för dem under deras doktorandstudier samt efter examen.
 • Att vara i en stad campus, doktorander har enkel tillgång till industriella partners som tillhandahåller forskningsdata och valideringsplattformar samt SMU: s forskningsanläggningar som inkluderar egna och publicerade databaser.
 • SMU ger våra doktorander med stipendier som täcker studieavgifter och ger levande stipendier samt ger generösa konferens finansiering för studenter att dela sina forskningsinsatser med det internationella forskarsamhället.
 • Våra doktorer har funnit bra placeringar på prestigefyllda akademiska institutioner och branschorganisationer.
Program taught in:
Italienska

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid
Pris
- Stipendier tillgängliga
Deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Slutdatum