Doktor i företagsekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

PROGRAM ÖVERSIKT

Den Doctor of Business Administration (DBA) program för AMA upprättar framåtblickande företagsledare att ta frontlinjen positioner i den dynamiska och komplexa näringslivet.

Programmet omfattar både kurser och forskning och är utformad för chefer som behöver utveckla en fördjupad förståelse av den senaste tänkande och tekniker som formar den globala världen av samtida verksamhet.

Utexaminerade kommer att vara beredda att ta uppmärksammade roller som företagsledare, entreprenörer, praktiker och konsulter. Lektionerna betonar högre ordningens tänkande och kritisk analys. Teori och praktik är kopplade genom utbildningsmöjligheter som tillhandahålls av upplevelsen av lärare i seminarier, forskningsprojekt, fallstudier, mentorskap av ledare inom näringslivet och fältbaserade uppdrag.

Programmål

Det primära syftet med den Läkare of Business Administration programmet är att producera akademiker som kan bidra till utvecklingen av sina yrken och utbyggnaden av kunskap och medvetenhet om samtida strategiska affärsfrågor och praxis.

Studenterna kommer att uppnå detta mål genom att utveckla:

 • En grundlig kunskap om metoder och vetenskapligt forskning och deras tillämpning i affärsmiljöer för högre chefer, konsulter och universitetsprofessorer,
 • Avancerad kritiskt tänkande, konceptuella och analytiska förmåga;
 • En grepp om både nyskapande teorier och de senaste metoderna inom företagsledning inklusive och intensiv kunskap om teori och praktik i en bransch;
 • Verktygen för att utföra original tillämpad forskning som avancerar affärskunskap;
 • En uppskattning av kulturella, etiska och globala frågor och deras inverkan på affärsverksamhet i teori och praxis, och
 • De färdigheter som krävs för effektivt beslutsfattande i komplexa miljöer genom att integrera teoretiska insikter med praktisk kunskap.

Förkunskapskrav

FRESHMEN (NY inskrivna)

 1. Skicklig Ansökningsblankett
 2. High School Report Card (Form 138)
 3. High School avskrift (Form 137a)
 4. Obs: Detta bör vara en skola till skola transaktion för att garantera dess äkthet
 5. Intyg om god moral
 6. 2x2 bild (för 201 fil)
 7. 1x1 bild (för ID)

förvärvare

 1. Skicklig Ansökningsblankett
 2. Ärade Uppsägning / överförings Referenser
 3. Intyg om god moral
 4. Tillfällig avskrift / certifikat betyg för utvärdering
 5. Officiell utskrift av register som skall sändas av den tidigare skolan med en notation: COPY FÖR: AMA University, Proj. 8, QC
 6. Ämnesbeskrivning tas från det föregående skol
 7. 2x2 bild (för 201 fil)
 8. 1x1 bild (för ID)

Åtagit sig att vara den dominerande leverantören av IT-baserad utbildning på den globala marknaden, är AMA Computer University förankrad på Triple "G" fördel av Global utbildning Global sysselsättning och global konkurrenskraft.

Espousing spetskompetens inom lärande, har det ett brett akademiskt program som omfattar College of Arts and Sciences, College of Engineering, College of Education, College of Business Administration med 24 grundutbildningen. AMACU erbjuder också examen arbete som leder till graden av Master of Science i datavetenskap, master eller Arts i Computer Education, Masters i Business Administration och offentlig förvaltning.

AMACU världsklass utbildning är erkänd och ackrediterad av globala partners och dotterbolag. Fullt utrustade med anläggningar och program som går långt utöver de enskildas behov, har det en enastående pool av lärare som syftar till att erbjuda medel för varje individ att uppnå själv - actualization till fullo. Som en följd av detta har AMACU producerat mer än sin andel av ledare i näringslivet, utbildning, inom industrin och i regeringen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Läs mindre