Vår PhD i Bioteknik fokuserar på områdena biomaterial och biomekanik. Detta tvärvetenskapliga program ger en bred forskningsperspektiv som bygger på den expertis som vår fakultet från unika discipliner.

Betoning områden är:

 • Biofysik
 • Energieffektiv fjärranalys
 • Konstruktion av konstgjorda växter
 • miljö endokrinologi
 • Informatik och Computing
 • Muskel-liknande aktivering och Wearable Robotics
 • nya biomaterial
 • Sårläkning

Vad kommer du att få från vår Program

Målet med detta program är att utbilda framtida industri- och forskningsledare i bioteknik genom en integrerande och tvärvetenskapligt synsätt. Studenterna kommer att få avancerad utbildning i forskning genom riktade kurser och kommer att utveckla kompetens att samla in, analysera, tolka och presentera data vid en nivå som är lämplig för positioner i industriell forskning och utveckling eller den akademiska världen.

Efter avslutad examen, studenter är beredda att genomföra karriär inom industrin, statliga organisationer, ideella organisationer och universitet.

Mål

Studenterna kommer att utveckla färdigheter och kunskaper genom formella kurser och en ursprunglig avhandlingsprojekt. Målet är att främja elevernas förmåga att identifiera och syntetisera grundläggande principerna för bioteknik och tillämpa dem på komplexa problem. NAU utexaminerade med en Ph.D. i Bioteknik kommer att ha uppnått följande lärandemål:

Kritiskt tänkande: Visa förmåga att tillämpa forskarnivå kritiskt tänkande att formulera och lösa avancerade bioteknik problem i betoningen området (Biomaterials, biomekanik, biofysik, Informatik & Computing).

Tvärvetenskaplig: Visa förmåga att integrera information, data, teknik, verktyg, perspektiv, begrepp och / eller teorier från två eller flera discipliner för att främja grundläggande förståelse eller för att lösa problem, vars lösningar ligger utanför ramen för en enda disciplin eller område praxis forskning.

Research Design och Utförande: Visa förmåga att självständigt och kreativt utforma och genomföra studier, inklusive syntes av vetenskaplig litteratur inom ämnesområdet, utformning av avhandlingen forskning, och tolkning av komplexa kvantitativa analyser.

Muntlig kommunikation: Visa förmåga att kommunicera effektivt resultaten av ett omfattande forskningsprojekt genom muntliga presentationer.

Skriftligt meddelande: Komponera och engagera sig i mycket effektiv skriftlig kommunikation i bioteknik; visa tydlig argumentation och logik i en mängd av skriftliga meddelanden, inklusive publicerade artiklar och bidragsförslag.

Antagning Krav

Utmärkta kandidater för doktorsexamen har en tjänat avhandling baserad civilingenjörsexamen i ett bioteknik, biologi, maskinteknik, eller lämpligt relaterad forskning. Direkt inträde i forskarutbildningen från en kandidatexamen kommer att övervägas från fall till fall för föredömliga sökande.

Viktigt: Alla sökande förväntas ta kontakt (dvs. e-postkommunikation eller labb besök) med potentiella lärare på avdelningen innan du ansöker. Sökande bör bara gälla om en mentor går med på att stödja den sökande.

Finansiering din Forskarutbildning

En mängd olika finansieringsmöjligheter finns för att stödja din utbildning på NAU:

 • graduate assistent
 • Undervisningsassistent
 • forskningsassistent
 • Tjänsteassistent (utanför institutionen)
 • Tala med lärare i din forskning disciplin med att tillämpa diskutera tillgängliga undervisning och forskning assistent.
 • Presidential Fellowship Program
 • Ekonomiskt stöd
Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från Northern Arizona University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Deadline
Kontakt Skolan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
deadline for spring admission. March 1st for fall admission.
Slutdatum