Read the Official Description

Detta är den terminal examen inom företagsekonomi för den som vill göra karriär inom områden som utbildning, forskning, rådgivning och övre företagsledare och / eller universitetsförvaltningen. CIBU är en av de få ACICS godkända universitet för DBA-programmet i USA. Endast en liten andel av kvalificerade studenter någonsin uppnå detta betydande nivå av framgång.

Antagning Krav

Sökande till programmet måste har tidigare tjänat en magisterexamen. Graden måste vara från CIBU, en institution antingen ackrediterat av en regional eller nationell som erkänts av det amerikanska Department of Education, eller en utländsk skola / licens / regleras av lämplig tillsyn byrå i ursprungslandet. Utländska examina kommer att ses över och utvärderas för att fastställa om de uppfyller de akademiska kraven för en magisterexamen. Studenter som saknar en magisterexamen, men har sin akademiska motsvarighet i lämplig kurs arbete, kan en framställning till registratorn för antagning. Minsta kunskaper i engelska för internationella studenter är följande: TOEFL (IBT) -79, IELTS-7.0, eller TOEIC-750. CIBU inte kräver en GRE eller GMAT examen. För en korrekt bedömning av kraven för din bakgrund, kontakta Antagningen.

Transfer Credit

Högsta forskarnivå överföring kredit är 65 kvartal enheter (efter kandidatexamen). Överför krediter bygger på kurser i CIBU Master of Business Administration (MBA) program, och måste uppfylla likvärdighet test för alla kurser. Maximal forskarnivå överförings kurser accepterade att vara två (eller 10 kvartal enheter). Överför krediter är föremål för granskning av justitie och DBA kommittén för godkännande.

Program Krav

Minst 80 kvartal enheter (16 kurser) måste fyllas på CIBU att kvalificera sig för doktorsexamen. Av dessa måste 70 kvartal enheter vara i kurserna på forskarnivå. Sammanlagt 145 kvarts enheter (29 magisternivå kurser) efter kandidatexamen plus inlämning av en avhandling måste slutföras för examen. Studenter som har avslutat sin MBA vid CIBU tar totalt 16 fler kurser (80 kvartal enheter) plus avhandlingen.

Förberedande Bakgrund Krav

Studenter antagna till DBA-programmet måste visa prov på sin förmåga att bedriva forskarutbildning arbete på forskarnivå. Således uppmuntras eleverna att ha en magisterexamen i ämnet företagsekonomi, förvaltning eller relaterade områden. Om en brist föreligger i en elevs bakgrund förberedelser, kommer CIBU kräver ytterligare förberedande kurser från fall till fall, med hjälp av behörighetsutvärderingsresultat och färdighetsprov som administreras och graderade av lärare inom funktionell disciplin områden.

Studieavgift

Undervisningen debiteras per kurs. Antalet kurser för att slutföra programmet kan vara beroende av antalet överförda krediter och kurser från andra institutioner.

  • Undervisning per kurs eller intersession = $ 1680 - Heltid undervisning per kvartal (2 kurser-Minimum) = $ 3360 - Fortsatt inskrivningsavgift per kvartal * $ 2000 - full undervisning för hela programmet (16 kurser) = $ 26.880 * Exklusive eventuella avdrag för godkända poäng från berättigade överföringsinstitutioner.

** Continuing Inskrivning är en kurs som gör att lärare för att stödja eleverna genom sina slutliga faser av avhandlingen. Möten sätts upp på ett behov när det behövs med dekanus för akademiska frågor, samt doktorandens avhandling kommitté. Kandidater kan slutföra sin avhandling under denna fas, eller fortsätta att utveckla sin avhandling med tiden, utnyttja ledning av lärare, bibliotek, databaser, nätverk, redaktörer, förläggare och andra resurser som är tillgängliga genom inskrivning i den här kursen.

Inskrivning Datum

Eleverna kan börja sitt program i någon akademisk kvart. 1 januari, den 1 mars, 1 juni, 1 september.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är
Startdatum
Sept. 2019
Duration
18 - 24 månader
Part-time
Full-time
Pris
26,880 USD
Full undervisning för hela programmet (16 kurser)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum