Ding / DPhil i elektriska och elektronik

University of Johannesburg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ding / DPhil i elektriska och elektronik

University of Johannesburg

Ding i elektroteknik och elektronik

Syftet med examen är att utveckla en ingenjör med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskap och / design och syntes och relaterade principer självständigt specifika problem i samhället i stort. Ett av huvudmålen i denna process är att utveckla en avancerad förmåga att genomföra grundläggande teknisk forskning av ett ursprungliga natur. Det främjar också en strategi för livslångt lärande och en fallenhet för att utbilda andra studenter i liknande områden.

kvalifikations utfall

Avsluta nivå resultat: Den kvalificerade studenten kunna:

 1. Identifiera, bedöma, formulera, tolka, analysera och lösa problem forskning / utveckling original ingenjörs kreativt och innovativt genom att tillämpa relevant avancerad grundläggande kunskaper i ieMathematics, Basic Science and Engineering Sciences i det valda forskningsområdet.
 2. Planera och hantera avancerade teknik forskningsprojekt, visar grundläggande kunskap, förståelse och insikt i de principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvars (lokala och andra samhällen) teknisk forskning / utveckling inom det valda praxis forskning.
 3. Arbeta effektivt, individuellt eller tillsammans med andra, som en medlem i ett team, grupp, organisation och samhället eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda forskningsområdet.
 4. Organisera och hantera honom / henne och hans / hennes verksamhet på ett ansvarsfullt sätt, effektivt, professionellt och etiskt, ta ansvar inom hans / hennes gränser kompetens och utöva ursprungliga domen bygger på kunskap och expertis, som hänför sig till forskningsområdet.
 5. Planera och genomföra avancerade undersökningar, forskning och / eller experiment en ursprungliga natur genom att tillämpa eller utveckla lämpliga teorier och metoder, och utför dataanalys och tolkning.
 6. Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med särskilt forskning publiken och samhället i stort, i den mån de påverkas av forskning, med lämplig struktur, stil och grafiskt stöd.
 7. Använd och bedöma lämplig avancerad teknik forskningsmetoder, färdigheter, verktyg och informationsteknik effektivt och kritiskt inom forskning / utveckling praxis, och visa förståelse och en vilja att ta ansvar för effekterna av forsknings- / utvecklingstekniska på samhället och miljön.
 8. Utför procedur och icke-procedur design och syntes av komponenter, system, verk, produkter eller processer som en uppsättning relaterade system och bedöma deras sociala, juridiska, hälsa, säkerhet och miljöpåverkan och förmåner, i förekommande fall, i det valda forskningsområdet .
 9. Använda olika inlärningsstrategier och kompetens att hantera resultat som krävs för att förbereda honom / henne att engagera sig i kontinuerligt lärande, för att hålla jämna steg med kunskap och färdigheter som krävs i teknisk forskning / utvecklingsområdet.
 10. Delta som en ansvarsfull medborgare i livet för lokala, nationella och globala samhällen genom att agera professionellt och etiskt i det valda forskningsområdet.
 11. Demonstrera, i förekommande fall, kulturella och estetiska känslighet för en rad sociala sammanhang i genomförandet av forsknings- / utvecklingsteknik.
 12. Utforska, i förekommande fall, utbildning och karriärmöjligheter inom avancerad teknisk forskning / utveckling.
 13. Organisera och utveckla, i förekommande fall, möjligheter till företagande genom teknik, teknisk forskning, utveckling och / eller ledarskap.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En godkänd masterexamen i teknisk eller liknande godkänd examen på avancerad nivå. Slutlig antagning till programmet kommer endast att beviljas på lyckad presentation av ett forskningsseminarium sex månader efter inskrivning. Forskningsområden måste också godtas och godkännas av handledarna i fakulteten och slutligen av senaten eller exekutivkommittén av senaten vid universitetet.

Tilldelning av graden

Ding: elektriska och elektroniska kommer att ges till elever som har avslutat forskningsseminarium och avhandling framgångsrikt.

DPhil i elektroteknik och elektronik

Syftet med examen är att utveckla en intellektuell med avancerade förmågor att tillämpa grundläggande ingenjörsvetenskap eller relaterade tvärvetenskapliga principer självständigt specifika problem i samhället i stort. Ett av huvudmålen i denna process är att utveckla en avancerad förmåga att bedriva självständig grundläggande tvärvetenskaplig teknisk forskning av ett ursprungliga natur. Det främjar också en strategi för livslångt lärande och en fallenhet för att utbilda andra studenter i liknande områden.

kvalifikations utfall

Avsluta nivå resultat: Den kvalificerade studenten kunna:

 1. Identifiera, bedöma, formulera, tolka, analysera och lösa forskning / utveckling problem av ursprungliga natur kreativt och innovativt genom att tillämpa relevant avancerad tvärvetenskaplig grundläggande kunskaper och / eller datorIngenjörsVetenskapsakademien i det valda forskningsområdet.
 2. Planera och hantera forskningsprojekt (s), som visar grundläggande kunskap, förståelse och insikt i de principer, metoder och koncept som utgör socialt ansvars (lokala och andra samhällen) teknisk forskning / utveckling inom det valda praxis forskning.
 3. Arbeta effektivt, individuellt eller tillsammans med andra, som en medlem i ett team, grupp, organisation och samhället eller i tvärvetenskapliga miljöer inom det valda området tvärvetenskaplig forskning.
 4. Organisera och hantera honom / henne och hans / hennes verksamhet på ett ansvarsfullt sätt, effektivt och etiskt, ta ansvar inom hans / hennes gränser kompetens och utöva ursprungliga domen bygger på kunskap och expertis, som hänför sig till området för tvärvetenskaplig forskning.
 5. Planera och genomföra avancerade tvärvetenskapliga undersökningar, forskning och / eller experiment en ursprungliga natur genom att tillämpa eller utveckla lämpliga teorier och metoder, och utföra lämplig analys och tolkning av data.
 6. Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med särskilt forskning publik, med lämplig struktur, stil och grafiskt stöd.
 7. Använd och bedöma lämplig avancerad tvärvetenskaplig forskningsmetoder, färdigheter, verktyg och informationsteknik effektivt och kritiskt inom forskning / utveckling praxis, och visa förståelse och en vilja att ta ansvar för effekterna av forsknings- / utvecklingstekniska på samhället och miljön .
 8. Utför syntesen av system, verk, produkter eller processer som en uppsättning relaterade system och bedöma deras sociala, juridiska, hälsa, säkerhet och miljöpåverkan och förmåner, i förekommande fall, i det valda området tvärvetenskaplig forskning.
 9. Använda olika inlärnings och forskningsstrategier och kompetens att hantera resultat som krävs för att förbereda honom / henne att engagera sig i kontinuerligt lärande, för att hålla jämna steg med kunskap och färdigheter som krävs i teknisk forskning / utvecklingsområdet.
 10. Delta som en ansvarsfull medborgare i livet för lokala, nationella och globala samhällen genom att agera professionellt och etiskt i det valda forskningsområdet.
 11. Demonstrera, i förekommande fall, kulturella och estetiska känslighet för en rad sociala sammanhang i utförandet av tvärvetenskapliga forsknings- / utvecklings.
 12. Utforska, i förekommande fall, utbildning och karriärmöjligheter inom avancerad forskning / utveckling.
 13. Organisera och utveckla, i förekommande fall, möjligheter till företagande genom teknisk forskning, utveckling och / eller ledarskap.

Behörighetskrav och urvalskriterierna

En godkänd masterexamen i teknisk eller liknande godkänd examen på avancerad level.Final antagning till programmet kommer endast att beviljas på lyckad presentation av ett forskningsseminarium sex månader efter inskrivning. Forskningsområden måste också godtas och godkännas av handledarna i fakulteten och slutligen av senaten eller exekutivkommittén av senaten vid universitetet.

Tilldelning av graden

Den DPhil: elektroteknik och elektronik kommer att ges studenter som har avslutat den forskningsseminarium och avhandling framgångsrikt.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
2 - 3 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan